Festivaalit ja tapahtumat

Helsingin Rock and Roll Oy tunnetaan parhaiten Helsingissä Urho Kekkosen kadulla toimivasta Tavastia-klubista. Urho Kekkosen kadulla tapahtuvan toiminnan lisäksi toimimme festivaalien ja yleisötapahtumien ravintoloitsijana. HRR oy:n toiminnasta yli puolet tehdään talon ulkopuolella. Olit sitten tapahtumajärjestäjä tai kiinnostunut tulemaan töihin, tältä sivulta löydät lisätietoja!

HRR oy on toiminut yhteistyössä festivaalijärjestäjien kanssa yli 20 vuotta, toteuttaen ravintolapalveluja festivaaleille ja yleisötapahtumille ympäri Suomea. HRR oy on luotettava, joustava ja uusiutuva yhteistyökumppani, jonka toiminnan perusajatuksena on työskennellä päämäärätietoisesti järjestäjän eduksi, sekä luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia kaikkien yhteistyökumppanien kanssa.

Vuonna 2019 olimme ravintoloitsijana muun muassa Maailma Kylässä -festivaaleilla, Provinssissa, Tuskassa, Ruisrockissa, Pori Jazzeilla ja Ed Sheeranin konserteissa. HRR oy voitti 2018 ja 2019 Industry Awardsissa Vuoden tuotantopalvelun sekä Vuoden keikkapaikan (Tavastia-klubi) -palkinnot.

Tapahtumajärjestäjä

Tarvitsetko tapahtumaasi juoma- ja/tai ruokapalveluja, tai vaikka konsultaatiota näiden asioiden tiimoilta?

Teemme tapahtuman näköistä ja kohderyhmälle sopivaa palvelua yhdessä järjestäjän kanssa. Suunnittelemme, testaamme ja konseptoimme, ja otamme huomioon myös tapahtuman yhteistyökumppanit suunnitelmissamme. Meiltä tilataan palveluja myös tapahtumien bäkkäreille sekä henkilökunnalle.

HRR:n toimisto sijaitsee Tavastia-klubin yläkerrassa ja meidän yhteystietomme löydät täältä.
Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse – otathan yhteyttä!

Töihin meille?

Vuoden suurimmissa tapahtumissa ravintolapalvelujen parissa työskentelee useita satoja ihmisiä – tarvitsemme siis joka vuosi töihin ison määrän porukkaa. Meillä pääsee esimerkiksi myymään olutta, paistamaan burgereita, roudaamaan, rakentamaan ja purkamaan. Työ vaatii jaksamista ja päivät ovat pitkiä, mutta meillä on upeaakin upeampi porukka, jonka kanssa tehdä yhdessä töitä.

Jos olet täyttänyt 18-vuotta ja kiinnostunut tulemaan tapahtumiin töihin, laita mailia [email protected] ja kerro osaamisalueistasi ja itsestäsi, niin otamme yhteyttä!

Yhteistyö seurojen ja yhdistysten kanssa

Etsimme yhteistyökumppaneita kesälle auttamaan festivaalien ravintolapalveluiden toteutuksessa. Haemme erilaisia seuroja, yhdistyksiä ja niissä toimivia jäseniä, jotka haluavat tehdä varainhankintaa toimintaansa varten. Osallistujien tulee olla yli 18 vuotta, kun toimimme anniskeluasioiden parissa. Anniskelupassia tai muita vastaavia pätevyyksiä ei erikseen tarvita. Huomioittehan, että valtaosa vuoroista tulee olemaan ilta-/yöpainotteista. Jos olette kiinnostuneet yhteistyöstä, laitattehan mailia osoitteeseen [email protected].

Harjoittelupaikat

Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan opintoihisi liittyvän
harjoittelun tapahtumatuotannon parissa, voit lähettää vapaamuotoisen
hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen [email protected].