Info

Tavastia-klubi

Vuonna 1970 auennut Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista rock-klubeista. Nostalgisessa miljöössä esiintyy maan isoimpia nimiä, kansainvälisiä vieraita ja tulevaisuuden tähtiä yli 250 iltana vuodessa. Täältä löydät Tavastia-klubiin ja keikkoihin liittyvät yleiset infot.

Koronapassi info

Tavastia-klubi ottaa koronapassin käyttöön perjantain 22.10. keikasta alkaen kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää asiakkailta todistusta joko kahdesta koronarokotuksesta, 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta tai alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi

Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lisätietoja: [email protected]

Esteettömyys ja saavutettavuus

Tavastia-klubille on helppo tulla pyörätuolilla ja klubilla pääsee liikkumaan esteettömästi.
Keikkojen ajaksi pyörätuolissa oleville asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan tilaa lavan eteen. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät pääasiassa keikoille maksutta sisään. Myös näkövammaisten ja muuten liikuntarajoitteisten avustajat pääsevät työnantajansa kanssa samalla lipulla sisään. Tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat kuitenkin mahdollisia, joten olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected] ennen keikalle saapumista.

Tavastialla on esteetön ja sukupuolineutraali saniteettitila, joka löytyy heti sisäänkäynnin jälkeen oikealta.

Saapuminen paikalle on helpointa julkisella liikenteellä, jalan tai polkupyörällä. Klubia vastapäätä on tilaa polkupyörien pysäköinnille, ja lähellä on sekä lähi- että kaukoliikenteen bussi- ja junaterminaalit, Kampin metroasema ja useita raitiovaunulinjojen pysäkkejä.

Eteispalvelu

Eteispalvelusta veloitamme 3,5 €. Suosittelemme jättämään päällysvaatteet ja laukut narikkaan turvallisuussyistä.

Keikkojen aikataulut

Pyrimme kertomaan keikkojen soittoajat kotisivuillamme viimeistään viikkoa ennen keikkaa. Aikataulut löydät silloin myös keikan lipunmyyntisivulta sekä keikkapäivänä Facebookista.

Varmistathan soittoajat vielä keikkapäivänä kanavistamme.

Jokaisen keikan soittoajat sovitaan erikseen, ja keikkojen kesto vaihtelee. Usein keikat sijoittuvat arkisin aikavälille 20–23. Perjantaisin on toisinaan myös myöhäisillan keikka, ja lauantaisin soitto loppuu ennen 23.30 alkavaa Lauantaidiskoa.

Keikoilla kuvaaminen

Keikoilla kuvaaminen ja somettaminen on sallittua, kunhan teet sen ilman salamaa. #tavastia #tavastiaklubi. Huomaathan, että muiden vieraiden ja henkilökunnan kuvaamiseen tarvitset luvan kuvattavilta.

Ammattitason välineistöön (järjestelmäkamera / irrotettava optiikka / jalusta) ja artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajilta. Mikko Merimaa ([email protected]) neuvoo sinua eteenpäin, jos et tiedä, mistä levy-yhtiön/managerin tavoittaa.

Jos esiintyjät toivovat, että heidän keikallaan ei kuvata, kunnioitamme pyyntöä ja ilmoitamme kuvauskiellosta klubin seinillä.

Lauantaidisko

Lauantaidiskon liput myydään tällä hetkellä vain suoraan ovelta. Lipunmyynti alkaa klo 23.30.

Lipunmyynti

Keikkaliput voit ostaa ennakkoon suoraan kotisivuiltamme tai osoitteesta www.tiketti.fi/tavastiaklubi.

Tiketillä on myös toimipisteitä Helsingissä ja ympäri Suomea, sen lisäksi ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit tehdä netissä tai Tiketin puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–pe klo 9–16). Lue lisää täältä.

Mikäli keikka ei ole ennakkoon loppuunmyyty, lippuja saa ovien auettua myös ovelta keikkailtana.

Löytötavarat

Löytötavaroista huolehtii Suomen Löytötavarapiste (0600 04401, 1,99 €/min+pvm), joka hakee ne klubiltamme noin kerran viikossa. Jos kadonneella tavaralla on kiire, voit laittaa alkuviikosta sähköpostia Stadin Dörtsille osoitteessa [email protected]

Pysy ajan tasalla

Suosituimmat keikat myyvät loppuun jopa minuutissa, joten kanaviamme on hyödyllistä seurata. Kerromme tulevista keikoista Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä ja meillä on uutiskirje, jonka lukeminen kannattaa! Tilaa uutiskirje sivun alalaidasta.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa. Mikäli koet häirintää Tavastialla, niin voit myös olla yhteydessä [email protected].

Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi. Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä. Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.

VIP-kortit

VIP-kortillasi pääset sisään useimmille Tavastian keikoille eteispalvelumaksun hinnalla.
VIP-kortti ei kelpaa loppuunmyydyille keikoille. Muista poikkeuksista ilmoitamme erikseen tapahtumasivulla.

Yksityistilaisuudet Tavastialla

Jos haluat vuokrata Tavastian yksityistilaisuuteen ota yhtettä [email protected]. Voit katsoa tarkempia tietoja tiloistamme Tilat, tilamyynti ja catering -sivulta.

Töihin Tavastialle

Etsimme työntekijöitä Tavastia-klubille, Ravintola Ilvekseen sekä kesän 2022 tapahtumiin.
Palkkaamme töihin:
keittiöosaajia
salihenkilökuntaa
baarihenkilökuntaa
tapahtumatyöntekijöitä kesälle 2022

Työ sopii hyvin opiskelujen ohelle tai osa-aikaisesti ja sisältää ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.
Vapaamuotoisen työhakemuksen sekä lisätiedustelut voit lähettää osoitteeseen: [email protected].