Tilat, tilamyynti ja catering

Tule järjestämään tapahtumasi meille!

Tilaisuudet ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, oli sitten kyseessä yritys- tai perhejuhla. Me hoidamme juhlasi ammattitaidolla ja tarjoamme mahdollisuuden suunnitella upeat ja unohtumattomat tilaisuudet ydinkeskustassa tunnelmallisissa tiloissa.

Tavastia

Tavastia, yksi Euroopan vanhimmista rock-klubeista, tarjoaa asiakkailleen klubitoiminnan lisäksi tilat yksityistilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Keskeinen sijaintimme Kampissa, Helsingin ydinkeskustassa sekä salin äänentoisto, tekniikka ja valaistus tarjoavat puitteet monenlaisille tapahtumille.

Olemme lähellä kaikkea, meille on helppo tulla ja meiltä pääsee helposti kotiin. Palvelu on mutkatonta ja helppoa. Tilan muunneltavuus, ensiluokkaisen hyvä ruoka ja ammattimainen henkilökunta ovipalvelusta tarjoilijoihin ja teknikoihin takaavat, että tapahtumastasi tulee menestys. Kun siihen päälle lisätään nostalgiaa tihkuva ilmapiiri ja ainutlaatuinen miljöö, vieraasi muistavat tilaisuutesi vuosia eteenpäin.

Semifinal

Semifinal on monikäyttöinen tila joka soveltuu niin virtuaalitapahtumiin, työpajoihin, seminaareihin, illallisiin tai vaikka kuvausstudioksi. Tunnelmallinen ja industrial-henkinen tila taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin.

Tilasta löytyy suuri esiintymislava, johon mahtuu erikokoisia esiintyjiä ja kompakti tila takaa mahdollisuuden keskustelulle.

Ravintola Ilves

Ravintola Ilves on 60-paikkainen ala carte -ravintola, joka sijaitsee samassa rakennuksessa Tavastia-klubin kanssa.
Ilveksen ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ja toteuttaa tapahtumat vankalla kokemuksella. Ilves sopii erinomaisesti syntymäpäiväjuhlien, illallisten, virkistystilaisuuksien ja pikkujoulujen järjestämiseen. Voit myös varata käyttöösi koko ravintolan tai vaikka pelkän takatilan.

Catering

Ravintola Ilveksen keittiöllä on valmiudet suunnitella ja toteuttaa catering tilaisuuteesi tai tapahtumaasi myös talon ulkopuolelle..

Tavastialla, Semifinalissa ja Ilveksessä on täydet anniskeluoikeudet. Jokaiseen tilaan on mahdollista avata myyntipisteet. Tavastian puolelta myyntipisteitä löytyy kaikkiaan kolme.

Kaikissa tiloissa toimii langaton netti.

Tavastialla ja Semifinalissa on ammattimaiset ääni- ja valaisutekniikat. Tarkemmat tiedot laitteistosta Tavastian ja Semifinalin tekniikan sivuilla.

Lähetä tarjouspyyntö tilavuokrauksesta ja/tai catering-palveluista: [email protected]

 

”Maailman paras venue niin keikoille kuin myös 50-vuotisjuhlille! Täydellinen serviisi, loistavat apujoukot ja lämmin tunnelma. Iso sydän!”

Lasse