Info

Semifinal

Tavastian yhteydessä toimii pienempi klubi Semifinal, jonka eturivissä voit melkein haistaa yhtyeen. Vuonna 1993 ovensa avannut Semifinal tunnetaan uusien kykyjen ponnahduslautana. Semifinalissa saatat kohdata ensi kertaa lupaukset, jotka myöhemmin veivaavat yläkerrassa täydellä Tavastialla.

Urho Kekkosen katu 6, 00100 Helsinki / Käynti sisäpihan puolelta
Ikäraja 18 v. ellei toisin mainita.
Katso aukioloajat tapahtumakohtaisesti.
Yleiset tiedustelut: [email protected]

Monelta bändi soittaa?

Löydät esiintyjien soittoajat tiedoista klikkaamalla keikkaa Semifinalin keikkalistauksesta. Varmistathan soittoajan vielä keikkapäivänä. Esimerkiksi lämppärilisäys voi muuttaa muiden bändien soittoaikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarvitsenko ennakkolippua?

Semifinal on pieni klubi. Useimmiten ovelta saa lippuja, mutta suosittu bändi voi myydä ennakkoon nopeasti, joten jos haluat varmistaa sisäänpääsysi, on lipun hankinta suotavaa. Lipputilannetta voit seurata liikennevaloväreistä: Jos valo näyttää vihreää keikkapäivänä, niin ovelta saa lippuja. Jos valo on vaihtunut keltaiseksi, niin lippu kannattaa ehdottomasti hankkia ennakkoon.

Eteispalvelu

Eteispalvelusta veloitamme 3,5 €. Suosittelemme jättämään päällysvaatteet ja laukut narikkaan turvallisuussyistä.

Bändeille

Jos olet kiinnostunut esiintymään Semifinalissa, olethan  yhteydessäyhteydessä [email protected]. Pyydämme, että lähetät kaiken esittelymateriaalin sähköisessä muodossa.

Tilavaraukset ja yksityistilaisuudet

Lisätietoja Semifinalista löydät täältä. Olethan yhteydessä osoitteeseen [email protected]