Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Cornelia Jakobs (SWE), ILON

la 17.9.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.30 ILON
20.30 Cornelia Jacobs

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 36,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Cornelia Jakobs saapuu Tavastialle syyskuussa! 

Cornelia Jakobs elää ja hengittää musiikkia. Cornelia syntyi Tukholmassa vuonna 1992. Jo 7-vuotiaana hän löysi oman mukavuusalueensa esiintymislavalta, eikä hänellä ole koskaan ollut varasuunnitelmaa. Hän aloitti soittamisen erilaisissa autotallirockbändeissä jo peruskoulussa, minkä voi käytännössä kuulla kuunnellessaan hänen nykyistä musiikkiaan. Cornelian isä on artisti ja isoäiti kapellimestari, joten musiikki on aina ollut osana Cornelian elämää. Hän on artisti, jolla on luovia visioita sekä äänen että visuaalisen puolen suhteen ja viimeisen viiden vuoden aikana hän on tehnyt kaiken pääasiassa itse. Tähän mennessä hän on julkaissut yhdeksän singleä ja viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

Luonnollinen, liikunnallinen, tunteikas ja ajaton ovat sanoja, jotka kuvaavat Cornelia Jakobsin soundia ja persoonallisuutta. Cornelia on ollut mukana useissa bändikokoonpanoissa, kuten Love Generation, joka osallistui Ruotsin Melodifestivaleniin vuosina 2011 ja 2012, ennen kuin hän päätti keskittyä soolouraansa.

Hän teki läpimurtonsa osallistuessaan Melodifestivalenin 2022 ensimmäiseen osakilpailuun, jossa hän pääsi suoraan finaaliin voitettuaan televisioäänestyksen kappaleellaan ”Hold Me Closer”. Cornelia voitti koko Melodifestivalenin ja edusti Ruotsia Euroviisuissa 2022 sijoittuen lopulta neljänneksi!

Jos kuvittelisit Oasiksen, Bon Iverin ja Joni Mitchellin tapaavan, rakastuvan ja saavan tyttären – hänen nimensä voisi hyvinkin olla Cornelia Jakobs.Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!