Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Battle Beast

la 21.5.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Battle Beast
45 €
Ovelta

The Circus is coming to Tavastia!

Battle Beast julkaisi kuudennen albuminsa ”Circus of Doom” tammikuussa ja pääsee vihdoin juhlimaan sen julkaisua! Yhtye esiintyy lauantaina 21.5.2022 Tavastia-klubilla.

Battle Beastin kuudes pitkäsoitto "Circus of Doom" julkaistiin 21.1.2022. Se nousi julkaisuviikollaan Suomen albumilistan kärkeen ja mm. Saksassa albumilistan yhdeksänneksi. Albumilta julkaistut singlet "Master of Illusion", "Eye of the Storm", "Where Angels Fear to Fly" ja "Wings of Light" ovat soineet tiuhaan radioiden ja suoratoistopalveluiden soittolistoilla.

***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

Saavutettavuus:
Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!