Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Yona

to 28.4.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
20.30
Yona

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 25 €
Aika: Ovet klo 19:00

Yona saapuu Tavastialle 28. huhtikuuta!

Laulaja-lauluntekijä Yona esiintyy yhtyeineen Tavastialla 28. huhtikuuta. 

Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Valovoimaisen laulaja-lauluntekijän debyyttialbumi ’Pilvet liikkuu, minä en’ ilmestyi vuonna 2010 ja toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut ja lukuisten muiden artistien levyillä vieraillut kameleonttimainen artisti leikittelee taidokkaasti musiikin ja lyriikan eri genreillä luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta.

Yonan tuorein studioalbumi on pitkäaikaisen unelman toteuma - ”Uni johon herään" on tehty yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa. Yonan ja Mauri Syrjälän tuottama tinkimätön popalbumi on artistin mukaan ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään. Johanna Kustannuksen maaliskuussa 2021 julkaisema albumi on ollut todellinen arvostelumenestys. Albumi poiki Yonalle Emma-ehdokkuudet peräti neljässä kategoriassa.

Dynaamisista live-esiintymisistä tunnettu Yona laulaa taidokkaan bändinsä kanssa vapautuneesti ja hetkessä eläen. ’Uni johon herään’-albumi yhdessä aiempien monipuolisten levyjen materiaalin kanssa soi yhtyeen käsissä soljuvana, voimallisena ja alati muuttuvana virtana, joka vetää kuulijansa mukaan ja saa hetkeksi kaiken muun katoamaan.


Yona – laulu
Juho Kanervo – sello
Antti Kujanpää – koskettimet
Juhani Grönroos – kitarat
Antti Kivimäki – basso
Tuomas Timonen – rummut
Jaakko Peltonen – valot
Paavo Malmberg – äänet


***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!