Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Malla

pe 29.7.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
23 €
Ovelta

HUOM! Keikka on siirtynyt. Uusi päivä on perjantai 29.7.2022.

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 13.3.2022 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja

***

Kesällä festivaaliyleisöjä ihastuttanut ja loppuunmyytyjä klubikeikkoja vetänyt Malla saapuu ensimmäistä kertaa Tavastialle!

Malla Malmivaara on monille tuttu nimi näyttelijäntyönsä kautta, sekä aiemmista bändeistään Elisabeth Underground ja Belle Who. Nyt pelkän etunimensä turvin esiintyvä Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina.

Mallan kauniin kevyt, kuulas ja sopivan utuinen debyyttialbumi julkaistiin 16. huhtikuuta 2021 Solina Recordsin kautta.

"Tästä tulee herkullinen keikka. Odotan todella paljon et päästään bängää biitit ja analogisynat Tavastian äänentoistolla ja vihdoin laillisesti tanssii tää levy läpi livenä Helsingissä. Myös uutta on työstön alla. Keikasta on tulossa erityiset tanssit ja oon fiiliksissä siitä et Roberto Rodriguez pääse vihdoin avaamaan meille illan Dj setillään. Terveisin Malla”


***

Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!