Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Tavastian Lastenkonsertit: Mutaveijarit 10 vuotta!

su 4.2.
Ikärajaton
Tavastia-klubi
14.00
Ovet
15.00
Mutaveijarit

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 19 €
Aika: Ovet klo 14:00

Mutaveijareiden 10-vuotissynttärit 2024!

On aika keittää maan mainioimmat kuravellit ja leipoa hienoimmat mutakakut, kun lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit juhlii 10-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2024. Juhlavuoden avaavalla Tavastia-klubin keikalla seikkaillaan tuttuun tapaan ympäri ämpäri maailman, sukelletaan välillä merten ja järvien läpi, kohdataan monenmoista ystävää ja tuttua ja ihmetellään yhdessä montaa juttua.

Kymppisynttäreiden erikoisesiintyjänä on joukko kokeneita kymppisynttäreiden viettäjiä: Kaisaniemen ala-asteen 4c-musiikkiluokan kuoro opettajansa Kirsi Pettisen johdolla. Tämä taitava, vauhdikas ja energinen joukko saa yhdessä Mutaveijareiden kanssa taatusti tunnelman kattoon ja juhlista tulee ikimuistoiset niin lapsiväelle kuin lapsenmielisille aikuisillekin!

Toivotamme kaikki kanssamatkustajat tervetulleiksi mutamatkalle juhlimaan:

“Hyppää kyytin nyt! Laita kiinni turvavyö!”

Mutaveijarit on riemukas lastenmusiikkiyhtye, joka on tunnettu valloittavasta lavaesiintymisestään ja mukaansatempaavista lauluistaan. Yhtye yhdistelee rohkeasti ja monipuolisesti eri musiikkityylejä aina kansanmusiikista skahan ja popista tuutulauluun. Mutaveijarit vievät kuulijansa ystävyyden, luonnon ja kuravellin riemukkaaseen maailmaan. Mielikuvitukselliset ja oivaltavat laulut sekä innostavat ja pedagogisesti monipuoliset laululeikit vievät kuulijansa musiikkiretkelle, jonka hauskat ja jännittävät käänteet takaavat viihdyttävän konserttielämyksen koko perheelle.

Mutaveijareiden kaksi levyä Ympäri ämpäri! (2016) ja Nyt mennään! (2019) ovat saaneet lukuisia tunnustuksia mm. lastenmusiikin Emma-ehdokkuudet. Yhtye on palkittu vuoden 2020 lastenmusiikintekijänä. Vuonna 2023 Mutaveijarit julkaisi Ämpärillinen nuotteja -kirjan, jossa on mukana nuotteja, laulu- ja leikkiohjeita sekä monipuolisesti muuta kappaleisiin liittyvää pedagogista materiaalia.

Mutaveijarit:
Veikko Muikku,
Johanna Mäkitalo,
Mari Nieminen,
Jussi Nikula,
Miia Reko,
Eveliina Saikkonen,
Saija Santavirta,
Leena Untamala


Sylivauvat pääsevät sisään maksutta.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta samalla lipulla.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!