Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Hopeasiivet (EP-julkkarit), HYRYSYSY

to 2.5.
K-18
Semifinal
19.00
Ovet
19.45
Hyrysysy
20.45
Hopeasiivet
14 €
Ovelta

HOPEASIIVET

Hopeasiivet on tunnettu omaehtoiselle 11-henkiselle orkesterilleen sovitetuista ison mittakaavan biiseistä. Vastapainona soitinmassalle on Hopeasiivet nyt julkaisemassa lauluvetoisia, riisutumpia kappaleita. Yhtyeen laulaja-lauluntekijä Kian Behm- ja Vesta-mainen sisäänrakennettu suru pyrkii nyt ensi kertaa esiin, paljaampana ja riisutumpana kuin koskaan. Tähän aisapari Paavo tuo Love-records-maisen, lämpimän ja ehkä sympaattisenkin muodon. Suuruus ja lapsuudesta tuttu jenkkimusiikkikulttuuri tapaavat perisuomalaisen melankolian ja ilmiöt  —  syntyy uusi Hopeasiivet. 

HYRYSYSY

hyrysysy on vastakkainasettelun kompromisoimaton vastakohta. hyrysysy on tiukka, löysä, sileä, karkea, kylmä, kuuma. hyrysysy on sävelen ja sanan sauma, jonka ompelivat muusikko orvokki sekä lyyrikko mc vatkain. hyrysysy luo maailmoja, joissa samplepohjainen kokeellinen spoken word mössöily singer songwriter drum n bass jazzahtava hiphop on luonnon ääni. hyrysysy on tulossa, eikä kukaan voi pysäyttää sitä, voimme vain vartoa.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!