Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Jytää ja iskelmää

pe 26.4.
K-18
Tavastia-klubi
23.30
Ovet

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 23:30

Jytää ja iskelmää on maan kuumin suomidiskoklubi. DJ Arttu Seppänen on kiertänyt vuosien ajan ympäri Suomea etsimässä kirpputoreilta kotimaisia iskelmävinyylejä. Illasta tekee ainutlaatuisen kaikki erikoiset ja harvinaiset levyt, joita ei voi kuulla missään muodossa edes netissä. Jytää ja iskelmää yhdistää nämä kotimaisen iskelmän outoudet ja erikoisuudet kaikkien tuntemiin ikivihreisiin.

Seppänen on myös kotimaiseen popmusiikkiin perehtynyt journalisti ja levyjen välissä hän kertoo kappaleiden erikoisia taustatarinoita. Vuosien tutkimus- ja keräilytyön tuloksena on syntynyt vastustamaton ja hurmoksellinen tanssi-iltama, joka kerää tupia täyteen ympäri Suomea. Tällaista iltaa et koe missään muualla.

Jytää ja iskelmää:ssä on kyse katoavan kansankulttuurin ylläpidosta ja kaurismäkeläisen utopian luomisesta edes yhden illan ajaksi. Vanha kotimainen iskelmä on tehty kuultavaksi vinyyliltä. Ja se on tehty tanssittavaksi.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Saattaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!