Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Maa Ilmasta

la 30.3.
K-18
Semifinal
19.00
Ovet
20.00
Maa Ilmasta

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13 €
Aika: Ovet klo 19:00


”Suomenkielistä instrumentaalimusiikkia” esittävä Maa ilmasta on kiertänyt ahkerasti kotimaata ja kerännyt nimeä hurjana livebändinä, jonka keikoilla voidaan yhtälailla herkistellä ja maalailla kuin heittäytyä rock’n’roll-hurmokseen. Toisaalta yhtye on noteerattu myös taidemusiikin piireissä, kuten Rondo Classic -lehdessä.

Benjami Koskisen luotsaama Maa ilmasta soittaa ennakkoluulotonta instrumentaalirockia suurella sydämellä. Yhtyeen tunnelmallinen musiikki on välillä vakavaa ja välillä ei niin vakavaa. Yhtyeessä vaikuttavat tällä hetkellä muusikot Aapo Lankinen, Santeri Kettu & Aapo Nieminen.

Vuonna 2016 Jyväskylässä perustettu ja nykyään Helsingistä toimiva yhtye on tunnettu keikkaspektaakkeleistaan. Jokainen keikka on huolella suunniteltu esitys, jolloin sekä yleisöllä että bändillä on hauskaa. Hauskanpidon ja energisyyden vastapainoksi välillä voidaan kuitenkin kääntyä sisäänpäin pohdiskelemaan.

Maa ilmasta on:
Benjami Koskinen – kitara
Aapo Lankinen – rummut
Santeri Kettu – basso
Aapo Nieminen – kitara



SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!