Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Club Pulu: Rebekka Holi, Keidas

la 1.4.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.00 Keidas
21.00 Rebekka Holi

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

REBEKKA HOLI
on Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka viisaan suorasukaisissa kappaleissa hissuttelu ja tuuttaus kiertyvät luontevasti yhteen.
Holi on bändeineen villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018.
Syyskuussa 2021 bändi julkaisi esikoisalbuminsa ”Posliinijättiläinen”.

KEIDAS

Uudeksi Kasevaksi tituleerattu kitararockin sateenkaaren alla lämmittelevä Keidas luottaa ihmisiin ja rakastaa kitarasooloja. Nelikko julkaisi keväällä 2022 ensialbuminsa ”Olen ajatellut sinua usein” ja viimeistelee parhaillaan toista albumiaan, joka voisi olla unohtuneen kesäyön soundtrack. Vuonna 2018 perustettu yhtye ponnistaa Helsingistä ja pitää hauskaa keikoilla.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!