Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Boneyard, Rock-Criminals

la 5.8.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
14 €
Ovelta

BONEYARD

Boneyard on pääkaupunkiseudun keskiössä syntynyt rock yhtye, joka perinteitä kunnioittaen pohjautuu isoon saundiin, tarttuviin riffeihin ja energiseen live-esiintymiseen, unohtamatta elämän ylä- ja alamäkiä läpileikkaavia sanoituksia tunnelmallisilla laulumelodioilla.

Boneyard vangitsee yleisön mukaansa ja saa varmasti päät heilumaan, sekä jalat tamppaamaan.


ROCK-CRIMINALS

Rock-Criminals on vuonna 2011 perustettu haminalaislähtöinen rock-yhtye, joka on esiintynyt vuosien aikana ympäri Suomea ja lämmitellyt muun muassa Pelle Miljoona OY:n ja Sami Yaffan kiertueilla.

Bändi on tehnyt musiikkia yhdessä myös Michael Monroen kanssa,
johon yhtye tutustui osallistuttuaan vuonna 2018 X Factor Suomi-ohjelmaan.

Bändi on kerännyt erityisesti suosiota nuorison keskuudessa esimerkiksi TikTok-palvelussa. Bändin solistilla on siellä seuraajia yli 30 000.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!