Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Before The Dawn, Wolfheart, Brymir Tavastialla

pe 22.9.
K-18
Tavastia-klubi
20.30 Ovet
20.50 Brymir
21.45 Wolfheart
23.00 Before The Dawn

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29 €
Aika: Ovet klo 20:30

Before The Dawn saapuu suurella paluukiertueellaan Tavastialle 22.9.2023!

Suomalaisen melodisen death metalin kivijalka Before The Dawn tekee syksyllä ensimmäisen kiertueensa 11 vuoteen. Kotimaisen metallin kenties odotetuin paluukiertue starttaa Helsingin Tavastia-klubilta perjantaina 22. syyskuuta. Kiertueella esiintyy myös winter metal -jättiläinen Wolfheart, joka juhlii lokakuussa "Winterborn"-debyyttialbuminsa 10-vuotispäivää.

Multi-instrumentalisti Tuomas Saukkosen johtama Before The Dawn tekee pitkään kaivatun paluun niin julkaisu- kuin keikkarintamalle. Yhtye julkaisee 30. kesäkuuta uuden albuminsa ”Stormbringer”, joka on Before The Dawnin ensimmäinen nykyisen solistin Paavo Laapotin kanssa. Levyltä lohkaistut singlet ”Destroyer” ja ”Chains” povaavat yhtyeelle erittäin vahvaa paluuta.

Kiertueella nähdään myös niin ikään Tuomas Saukkosen luotsaama Wolfheart. Suomalaisen melodisen death metalin ykkösnimiin lukeutuva yhtye julkaisi viime syksynä kuudennen studioalbuminsa ”King Of The North”. Levy sai loistavan vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoilta ja sitä on kuvailtua Wolfheartin tähänastisen tuotannon parhaaksi. 

Illan avaa Brymir.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!