Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Ester Nuori Leppä & Felabay, Bennyben

pe 4.8.
K-18
Semifinal
20.00
Ovet
20.45
BennyBen
21.45
Ester Nuori Leppä & Felabay

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13 €
Aika: Ovet klo 20:00

Ester Nuori Leppä on runoilija ja rap-artisti Helsingistä. Hän on julkaissut useita runokokoelmia, joista viimeisin, ”Maanantai ja mustat hitit” (WSOY, 2022) käsittelee epäonnistumista ja syvää kaipuuta toiseen ihmiseen.

Vuonna 2023 Leppä esiintyy tuottajansa Felabayn kanssa. ”Polka memoriam” -albumi (Helmi Levyt, 2023) julkaistaan toukokuussa. Levy on jatkoa ”Viekää terveiseni Polkalle!”-äänirunolevylle (Viihdekasetit, 2018), kuitenkin muuttuen runosta räpiksi.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!