Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Plutonium 74

pe 17.11.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
Loppuunmyyty

PLUTONIUM 74 JUHLISTAA DEBYYTTIALBUMINSA 20-VUOTISPÄIVÄÄ ERIKOISKEIKALLA TAVASTIALLA

Rytmimusiikkiyhtye Plutonium 74 viettää tänä vuonna debyyttialbuminsa ”Pasilasta Kallioon” 20-vuotisjuhlaa, jonka myötä kokoonpano tekee erikoiskeikan Tavastia-klubilla perjantaina 17. marraskuuta. Illassa kuullaan ”Pasilasta Kallioon” -albumi kokonaisuudessaan ja kattava otos muutakin materiaalia matkan varrelta.

”Kaksikymmentä vuotta on kulunut siitä, kun saimme valmiiksi esikoisalbumimme ”Pasilasta Kallioon”. Se työstettiin legendaarisella Harjun nutalla, pääasiassa yöaikaan. Levyn innostunut ja sydämellinen vastaanotto oli aito yllätys. Jälkeenpäin harmitti vain muutama kiireessä tehty ratkaisu, mutta se on ajankuvaa, ja jos teoksesta korjaisi jälkeenpäin ”virheitä”, niin samalla katoaisi jotain tärkeää, en tiedä mitä. Varmaan vilpittömyyttä. Rumpalimme Ville sai myös minut innostumaan ajatuksesta että tehdään juhlavuoden kunniaksi keikkoja, joten tervetuloa Plutonium 74:n kanssa nostalgiselle ja riehakkaalle reissulle bölestä galtseille, fiilistelemään pölyisten bändikämppien ja kasaan teipattujen casioiden syövereistä syntynyttä säteilevää saundia. Riks Raks ja Pox!”, laulusta ja koskettimista vastaava Ylermi Rajamaa kertoo.

Plutonium 74 tekee tänä kesänä juhlavuoden myötä myös festivaalikeikkoja esiintyen muun muassa Helsingin Sidewaysissa, Turun Kesärauhassa, Tampereen Valtteri ja Oulun Varjo-festivaaleilla. Bändin albumit "Pasilasta Kallioon", "Peittoalueen ulkopuolella" ja kesällä 2020 ilmestynyt ”Matkalla perille” ovat kohonneet laajaan kulttisuosioon.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!