Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Hearthill

to 25.5.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Hearthill

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 25 €
Aika: Ovet klo 19:00

Todellinen klassikkoyhtye Hearthill on aktivoitunut jälleen. Kokoonpano valmistelee uutta materiaalia ja julkaisee uuden albumin keväällä 2023. Rockabillyä, countrya ja poppia yhteen sulattavan bändin soundi ja energia toimii keikoilla yhä samalla tavalla kuin bändin alkuaikoina.

Vuonna 1988 läpimurron tehnyt itähelsinkiläisbändi saavutti aktiiviurallaan (1988 – 1993) lähes kaiken mitä suomalaisyhtye voi saavuttaa. Hearthill levytti kuusi albumia, soitti yli 500 keikkaa ja esiintyi kymmenessä maassa.

Huippunsa Hearthill-huuma saavutti Suomessa keväällä 1990, jolloin bändi julkaisi kolmannen levynsä ”Graveyard Party Blues”. Kantria, poppia, rockabillyä ja lähiödekadenssia sekoittanut albumi nousi levykauppojen myyntilistojen kärkeen, myi 10 000 kappaletta, ja pitkäsoiton nimibiisin video pyöri ahkerasti kansainvälisellä MusicTV:llä. Bändi teki levyn myötä myös kaksi keikkarundia Yhdysvaltoihin vuosina 1990 ja 1991.

Hearthill on luonut maineen hurjana liveaktina. Se on esiintynyt kymmenillä festivaaleilla Ruisrockista Roskilden kautta Austinin SXSW-festareihin. Lisäksi yhtye on kolunnut satoja klubeja, joista voi mainita muun muassa Lontoon Marquees-klubin (1989) sekä New Yorkin legendaariseen CBGB:n (1991).


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!