Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Teksti-TV 666, Kissa

pe 3.3.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
25 €
Ovelta

Teksti-TV 666 julkaisee helmikuussa uuden albumin ja suuntaa kiertueelle Kissan kanssa!

Räjähtävän krautrockin ykkösnyrkki ja lukuisista kitaristeistaan tuttu Teksti-TV 666 tekee paluun levyttäväksi yhtyeeksi, kun orkestraatio julkaisee toisen täyspitkän albuminsa helmikuussa 2023, viiden vuoden odotuksen jälkeen. Svart Records julkaisee Teksti-TV 666:n toisen albumin Vapauden Tasavalta 24.2.2023.

TEKSTI-TV 666 soittaa äänekkäitä ja venytettyjä vaihtoehtorock-kappaleita täynnä motorik-junnausta, shoegazea, psykedeliaa ja satunnaisesti tyhjästä ilmestyviä protometalliriffejä. Bändi välttelee mielellään liiallista vakavuutta ja vannoo alati kasvavan äänivalli-armeijan sekä useiden vokalistien nimeen. Yhtye tuo mukanaan korviahuumaavat juhlat niin kellareihin kuin areenoillekin.

"Aioimme juhlistaa uutta levyä tekemällä kattavan kevätkiertueen kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Kiertueen nimi on Pizza Tour 2023 ja teemme sen yhdessä loistavan Kissa-yhtyeen kanssa. Myöhemmin keväällä lähdemme klubikeikoille ainakin Ruotsiin ja Norjaan", yhtye kertoo.

Kissa hyppää mukaan kiertueelle kuuden keikan verran. Vaaleanpunaisessa usvassa ja värivalojen ristitulessa vaaniva uhmakas Kissa iskee jälleen. Nälkä on kasvanut syödessä, ja tämä kuudesta eriskummallisesta hahmosta koostuva liiga esittelee nyt kunnianhimoisemman puolen itsestään.

Luvassa on rajua rokkia, hienostunutta pop-estetiikkaa, suuria tunteita ja isoja sovituksia huolellisesti yhteen liimattuna. Keikoilla kuullaan paljolti materiaalia toukokuussa ilmestyvältä toiselta albumilta Apinalinna. Uudet biisit ovat herkkiä ja niissä on enemmän syvyyttä, kuitenkaan rosoista, raakaa ja kuumaa ydintä unohtamatta. Kaiken kruunaa villi ja säihkyvä glitterin kyllästämä visuaalinen räjähdys. Kissa on karkkia silmille sekä korville.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!