Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

J. Karjalainen

la 1.4.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 J. Karjalainen

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 40 €
Aika: Ovet klo 19:00

J. Karjalainen saapuu Tavastialle huhtikuussa!

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.

J. Karjalaisen laulut kuten Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, keväällä 2022 ilmestynyt Soulavaris nousi edeltäjänsä tapaan suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1.

J. Karjalainen juhlisti syntymäpäiviään perjantaina 1. huhtikuuta julkaisemalla uuden Soulavaris-albumin sekä soittamalla loistavia arvioita saaneen keikan loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa. Albumin tiimoilta J. Karjalainen esiintyi sekä loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa että 21 konserttia sisältävällä Soulavaris- konserttisalikiertueella.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!