Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

H.E.A.T (SWE), Confess (SWE), Captain Black Beard (SWE)

la 21.1.
K-18
Tavastia-klubi
18.00 Ovet
18.30 Captain Black Beard
19.30 Confess
20.30 H.E.A.T.

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 32,50 €
Aika: Ovet klo 18:00

H.E.A.T tammikuussa Tavastialle! 

Ruotsalaisyhtye on vahvasti elossa Helsingissä ja Tampereella. Vuonna 2007 perustettu H.E.A.T. on alusta asti tukeutunut vahvasti ison, äänekkään rockin arvoihin. Bändin musiikin avainsanat ovat hard, heavy ja glam, jotka puetaan areenarockin kuosiin. Suomessa H.E.A.T. on ollut suosittu alusta asti ja yhtyeellä on täällä vahva, nälkäinen fanikunta.Lokakuussa 2022 yhtyeen suomalaisia faneja hemmotellaan kahdella keikalla. 

Ruotsalainen rocksuuruus iskee tammikuussa Helsingin Tavastialla. H.E.A.T. julkaisi menneenä kesänä seitsemännen albuminsa Force Majeure, jolla yhtye iskee raskaasti ja tarttuvasti. Bändin vokalistina toimii jälleen yhtyeen alkuperäinen laulaja Kenny Leckremo.Hänelle ja bändille peli on yhä harvisen selvä: Force Majeure alkaa biisillä Back to the Rhythm, jolla H.E.A.T. todellakin todistaa olevansa vahvasti elossa!


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!