Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Maija Vilkkumaa (Levyjulkkarit)

pe 28.10.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.30 Maija Vilkkumaa

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29 €
Aika: Ovet klo 20:00

Maija Vilkkumaan levyjulkkarit lokakuussa Tavastialla!

Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja esiintyjiä. Hänet on palkittu mm. merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio -palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla Emma-palkinnoilla. Hänen laulunsa, kuten Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä. Live-esiintyjänä Vilkkumaa ja hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla. Kesällä festarilavoilla nähtiin myös uusi, laajennettu Maija Vilkkumaa ja Ystävät -kokoonpano, jolle on luvassa jatkoa.

Tällä hetkellä Maija Vilkkumaa elää uutta nousua ja voimakasta luomiskautta – uusi albumi, viimeisimpien sinkkujen tapaan Atso Soivion tuottama “1973” ilmestyy lokakuussa 2022. “Viimeisimmästä studioalbumistani on jo seitsemän vuotta, ja olen tästä uudesta aivan innoissani. Niin paljon on kertynyt sanottavaa, niin monta tarinaa on kerrottavana! Tähtään siihen, että tästä tulee tähänastisen urani merkittävin levy. Ainakin sen tahdissa saa kiihtyä, innostua, itkeä, nauraa ja tanssia”, Maija lupaa.

Levyn myötä Vilkkumaa ylistettyine bändeineen lähtee mittavalle klubikiertueelle ympäri Suomen.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!