Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

The Holy, Einari Stylman

pe 16.9.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
20.30 Einari Stylman
21.30 The Holy

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 20 €
Aika: Ovet klo 20:00

The Holy ja Einari Stylman saapuvat Tavastialle syyskuussa! 


The Holy

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, joka on herättänyt kiinnostusta pohjoismaalaisessa musiikkikentässä jo ensijulkaisusta More Escher and Random Notes EP (2016) lähtien. Kriitikoiden kehuma esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018 ja odotettu toinen albumi Mono Freedom ilmestyi huhtikuussa 2020. Yhtyettä on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman.


Einari Stylman

Einari Stylmanin odotettu esikoisalbumi OK soi artistin aiempia singlejulkaisuja sähköisemmin ja herkemmin. M.dulorin 18.3.2022 julkaisemalla albumilla omaääniset laulut ovat imeneet sävyjä elektronisen musiikin eri laidoilta. Henkilökohtaisissa teksteissä rakkauden ja luopumisen teemat kietoutuvat kiehtovasti astronomiaan sekä teknologisiin utopioihin ja dystopioihin.

 “Syvä synteettinen elämys – Einari Stylmanin OK on suomenkielisten synalevyjen parhaimmistoa” – Niko Kettunen / Soundi (3/2022)

Albumilta löytyvä kappale Efelake on julkaistu myös Pasi Riennon ohjaamana musiikkivideona.

Livenä Stylman esiintyy hurmoksellisen yhtyeensä kanssa, jossa soittavat Juha Kuoppala, Arto Kostet ja Harri Lind.

Aiemmin Stylman on julkaissut soolosinglejensä lisäksi levyn Lopunajan mies -yhtyeen solistina ja soittanut sekä The Holyn että Death Hawksin live-kokoonpanoissa.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!