Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Sumac (US) + Pharaoh Overlord

su 2.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
40 €
Ovelta

AARON TURNERIN JOHTAMA METALLIYHTYE SUMAC ENSI KERTAA SUOMEEN

Harvakseltaan Euroopassa nähty post metal/sludge-yhtye SUMAC saapuu syksyllä ensi kertaa Suomeen ja nousee Tavastian lavalle 2. lokakuuta.

Aiemmin mm. Old Man Gloom- ja ISIS-yhtyeissä vaikuttanut vokalisti-kitaristi Aaron Turner perusti SUMACin vuonna 2014 tavoitteenaan tehdä uransa raskainta musiikkia. Pian trion täydensivät rumpali Nick Yacyshyn sekä myös Russian Circles -yhtyeessä soittava basisti Brian Cook. SUMACin debyyttialbumi ”The Deal” ilmestyi vuonna 2015 arvostetun Profound Lore -levymerkin kautta. Tämän jälkeen yhtyeeltä on ilmestynyt kolme studioalbumia sekä kaksi pitkäsoittoa yhdessä japanilaisartisti Keiji Hainon kanssa.

Turner on uransa aikana myös perustanut Hydra Head- ja SIGE-levymerkit, tehnyt kansitaidetta monille yhtyeille sekä kollaboroinut lukuisten muusikoiden kanssa. Jo vuosia jatkunut ystävyys porilaismuusikko Jussi Lehtisalon (mm. Circle) kanssa on kantanut hedelmää mm. kahden Split Cranium -albumin sekä Circlen ja Mamifferin yhteisalbumin muodossa. Muusikoiden viimeisin kollaboraatio on nykyisin Lehtisalon ja rumpali Tomi Leppäsen muodostaman Pharaoh Overlord -yhtyeen pitkäsoitto ”6” jolla Turner hoitaa lauluosuudet. Niin ikään harvoin keikkalavoille nouseva Pharaoh Overlord onkin enemmän kuin looginen lisä lokakuisen illan ohjelmistoon.

www.facebook.com/SUMACBAND
sumac.bandcamp.com

www.facebook.com/pharaohoverlord

***

Tavastian turvallisuusohje:


  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


   Saavutettavuus:

   Tapahtumapaikka on esteetön.

   Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


   ***

   Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

   Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

   Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

   Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

   Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!