Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Sumac (US), Pharaoh Overlord

su 2.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.30 Pharaoh Overlord
20.45 Sumac

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 37,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

AARON TURNERIN JOHTAMA METALLIYHTYE SUMAC ENSI KERTAA SUOMEEN

Harvakseltaan Euroopassa nähty post metal/sludge-yhtye SUMAC saapuu syksyllä ensi kertaa Suomeen ja nousee Tavastian lavalle 2. lokakuuta.

Aiemmin mm. Old Man Gloom- ja ISIS-yhtyeissä vaikuttanut vokalisti-kitaristi Aaron Turner perusti SUMACin vuonna 2014 tavoitteenaan tehdä uransa raskainta musiikkia. Pian trion täydensivät rumpali Nick Yacyshyn sekä myös Russian Circles -yhtyeessä soittava basisti Brian Cook. SUMACin debyyttialbumi ”The Deal” ilmestyi vuonna 2015 arvostetun Profound Lore -levymerkin kautta. Tämän jälkeen yhtyeeltä on ilmestynyt kolme studioalbumia sekä kaksi pitkäsoittoa yhdessä japanilaisartisti Keiji Hainon kanssa.

Turner on uransa aikana myös perustanut Hydra Head- ja SIGE-levymerkit, tehnyt kansitaidetta monille yhtyeille sekä kollaboroinut lukuisten muusikoiden kanssa. Jo vuosia jatkunut ystävyys porilaismuusikko Jussi Lehtisalon (mm. Circle) kanssa on kantanut hedelmää mm. kahden Split Cranium -albumin sekä Circlen ja Mamifferin yhteisalbumin muodossa. Muusikoiden viimeisin kollaboraatio on nykyisin Lehtisalon ja rumpali Tomi Leppäsen muodostaman Pharaoh Overlord -yhtyeen pitkäsoitto ”6” jolla Turner hoitaa lauluosuudet. Niin ikään harvoin keikkalavoille nouseva Pharaoh Overlord onkin enemmän kuin looginen lisä lokakuisen illan ohjelmistoon.

www.facebook.com/SUMACBAND
sumac.bandcamp.com

www.facebook.com/pharaohoverlord


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


      Saavutettavuus

      Tapahtumapaikka on esteetön.

      Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi



      Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

      Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

      Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

      Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

      Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!