Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Costi, Ares, El Migu, T Swoop

pe 22.7.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
20.30 Ares
21.00 T Swoop
21.30 El Migu
22.00 Costi

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 15 €
Aika: Ovet klo 20:00

Costi, Ares, El Migu ja T Swoop saapuvat Tavastialle heinäkuussa! 

Costi

Taidokkaita ja merkityksellisiä riimejä kirjoittava PME Recordsin kanssa yhteistyötä tekevä Costi julkaisi ensimmäisen EP:nsä ”SAFARI” joulukuussa 2021. Musiikkiuran alku ulottuu kuitenkin jo vuoteen 2016.

Lupaava artisti nostettiin hieman EP:n julkaisun jälkeen YleX:n Läpimurto 2022 -listauksen ehdokkaaksi. Seuraavana askeleena ”SAFARI” EP:stä artisti on julkaissut tamperelaisuutta korostavan singlen STILL TRE yhdessä Jami Faltinin kanssa ja uusimpana julkaisuna musiikkivideolla varustetun singlen Hole In One. Karismaattinen, tiukan focuksen pitävä artisti tietää mitä kohti on menossa – ja tämä näkyy määrätietoisesti kaikessa tekemisessä.

Ares

Ares on Rähinän uuden sukupolven superlupaus, jonka debyyttialbumi Skala julkaistiin marraskuussa 2021. Vantaalaislähtöinen 22-vuotias Ares summasi albumille elämänsä tähän asti ja nimesi sen isänsä kreikkalaisen kotikylän, Skala Kalloniksen mukaan.

Albumilta lohkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) -single levisi kulovalkean lailla TikTokissa ja on saavuttanut Spotifyssa 1,5 miljoonan striimin rajapyykin. LEWIZKI:n lisäksi albumin nimekkäisiin feattaajiin kuuluvat Elastinen, Fintelligens, Lukas Leon sekä Turisti. Ares on myös itse featannut upeilla julkaisuilla, kuten viimeisimpänä huhtikuussa 2022 julkaistulla LEWIZKI:n Uptown Baby (feat. Ares, Averagekidluke, Xavier Weeks) -singlellä.

El Migu

El Migu on uudenlaista reggaetonsoundia Suomen musiikkimarkkinoille tuova lupaus. Monopoli Musicille kiinnitetty artisti haluaa tuoda musiikillaan uusia puolia reggaetonista Suomen musiikkikentälle. El Migun kuubalais-bolivialaiset juuret kuuluvat vahvasti tuotannoissa, joissa latinoenergia sulautuu suomen kieleen ennenkuulumattomalla tyylillä.

T Swoop

T Swoop on läpimurron Mon Ami hitillään tehnyt lupaus Suomen musiikkikentälle. Platinarajan rikkonut Mon Ami lähti yllättävästi trendaamaan artistin omasta 10 sekunnin TikTok -videosta. Kappaletta on käytetty nyt melkein 1600 kertaa TikTokissa ja artistin omilla TikTok-videoilla on lähemmäs 150 000 tykkäystä.

T Swoop on julkaissut musiikkia vuodesta 2017 lähtien – ja artisti on nyt valmis valloittamaan keikkalavoja ja yleisöjä puolelleen.


***
Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!