Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

MELO

la 3.9.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
23 €
Ovelta

MELO tuo uuden säröisen grunge- ja shoegaze-genreistä ammentavan soundinsa Tavastialle syyskuussa! 

"Tää on parasta musaa mitä oon koskaan tehny" -MELO

Säröinen aalto vyöryy, aurinko pistää silmiin ja rintakehää puristaa. Tätä joko rakastat tai vihaat, kenties samanaikaisesti.

MELO elää uudistumisesta. Artistin kolmas albumi “Helena” yhdistelee alternative rock-valleja ja maalailevaa shoegazea viiltävän kauniisiin sävellyksiin ja lyriikoihin luoden jotain täysin ennenkuulumatonta. Kokemus on hätkähdyttävä… ja 100% MELO:a.

Albumin soundin yhdessä MELO:n kanssa rakensivat Emma- ja Teosto- palkitut Mauri Syrjälä (äänitys) sekä Totte Rautiainen (miksaus).

Kesän 2022 keikoilla MELO nähdään uuden bändikokoonpanonsa kanssa.***
Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!