Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Gashi (USA)

ma 19.12.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 GASHI

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29 €
Aika: Ovet klo 19:00

Melodista urbaania musiikkia dynaamisella otteellaan tekevä GASHI palaa joulukuussa Suomeen! New Yorkin Brooklynissa asuva hip hop -artisti esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla maanantaina 19.12.2022.

GASHI ponnahti maailmanlaajuiseen tietoisuuteen vuonna 2016 hänen vierailtuaan DJ Snaken "Oh Me Oh My" -hitillä yhdessä Travis Scottin ja Migosin kanssa. Vahvassa nosteessa oleva artisti on tehnyt yhteistyötä myös mm. Chris Brownin, G-Eazyn ja ja Ava Maxin kanssa. Hänen manageripuoltaan hoitaa Jay-Z:n perustama Roc Nation.

Albanialaistaustaisen GASHIn juuret ovat Kosovossa, hän on syntynyt Libyassa ja viettänyt suuren osan lapsuudestaan pakolaisena muuttaen perheensä kanssa maasta toiseen. Yhdysvaltoihin 1990-luvulla asettumisen jälkeen GASHI omaksui nopeasti laajan yhdistelmän eri musiikkityylejä, mikä kuuluu selkeästi hänen uniikissa ja monipuolisessa soundipaletissaan.

Edellisellä Suomen visiitillään vuonna 2019 Helsingin Ääniwallissa esiintynyt GASHI on viime vuosina julkaissut kaksi kokopitkää albumia: ”GASHI” (2019) ja ”1984” (2020). Tuotteliaalta artistilta on levyjen julkaisun jälkeen ilmestynyt lukuisia soolo- ja yhteisbiisejä, tuoreimpana tammikuussa 2022 kuunneltavaksi saatu ”Memory” yhdessä menestystuottajatrio Cheat Codesin kanssa.


Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.