Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

VV, Kælan Mikla (ISL)

la 14.1.
K-18
Tavastia-klubi
18.00 Ovet
18.30 Kaelan Mikla
20.00 VV

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 63,50 €
Aika: Ovet klo 18:00

VV / Neon Noir -maailmankiertue alkaa tammikuussa 2023

HIM-yhtyeen keulakuvana tunnetuksi tullut Ville Valo tekee vaikuttavan paluun tummanpuhuvan rock-romantiikan pariin. Valo, joka tekee musiikkia artistinimellä VV, on työstänyt hartaasti alkuvuodesta 2023 julkaistavaa ensimmäistä soololevyään Neon Noir.

Loveletting on Valon säveltämä, sanoittama ja tuottama. Hän on myös soittanut ja äänittänyt itse kaikki kappaleella kuultavat instrumentit.

”Pikkuhiljaa alkaa palapeli olemaan kasassa, ja uskallan taas hyökätä hiilikellarista ihmisten ilmoille. Loveletting yhdistelee musiikillisesti Agentsista oppimaani herkkyyttä HIMpuloiden meluvalliin, lisäten soppaan ripauksen 80-luvun estetiikkaa. Lyyrisesti kappaleessa tunnelmoidaan jälleen äärikysymysten äärellä, irti päästämisen ja kiinni pitämisen unenomaisella rajalla”, Valo toteaa.

Maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä myyneen HIMin Love Metal -matka oli valtava menestys. Yhtye saavutti yli neljännesvuosisadan kestäneen uransa aikana muun muassa lukemattomia listaykkössijoituksia, radiohittejä, platina- ja kultalevyjä, Emma-patsaita ja Grammy-ehdokkuuden. Valon suunnittelemasta Heartagram-logosta globaalisti tunnettu HIM on myös tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa ollen ensimmäinen ja ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on myynyt Yhdysvalloissa kultaa (Dark Light 2005, yli 500 000 kpl). Suositun kokoonpanon jäähyväiskeikka nähtiin vuodenvaihteessa 2018 Helsingin Tavastia-klubilla. HIMin lopettamisen jälkeen Valo julkaisi yhteistyössä Agents-yhtyeen kanssa Rauli ”Badding” Somerjoen lauluihin perustuvan albumin Ville Valo & Agents (2019). Levy myi platinaa ja sen tiimoilta tehty kiertue oli loppuunmyyty.

Kattava kansainvälinen VV / Neon Noir Tour 2023 lähtee liikkeelle ensi vuoden tammikuussa Tavastia-klubilta.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!