Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Dirt (Levyjulkkarit), Pretty

ke 13.7.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
19.45
Pretty
20.30
DIRT

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 14 €
Aika: Ovet klo 19:00

DIRT on yksi Suomen kovimpia rock-lupauksia. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko on luonut kotikaupungissaan ympärilleen vahvan hypen myyden keikkoja loppuun jo ennen debyyttialbumin julkaisua. Myös tuoreet sinkut “Real World” ja “God Has Cut You Down” ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa.

DIRTin odotettu debyyttialbumi “Deadbeat” julkaistaan 3.6.2022 Ranka Kustannuksen kautta ja yhtye juhlii levyjulkkareitaan Tavastia-klubilla 13.7.


Illan avaa Helsinkiläinen garage punk -bändi Pretty, joka muodostuu usean underground rock -skenessä vaikuttaneen bändin jäsenistä. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Eetu Riikonen, MMSP ja Rue Morgue.

Pretty on viimeisen vuoden valmistellut tulevaa kokopitkää julkaisuaan, josta ensimmäinen maistiainen on 15.4.2022 julkaistu “Under the weather”. Kappale on synkkä kuvaus ihmisen välinpitämättömyydestä nyky-yhteiskunnassa. Painostavalla tunnelmallaan ”Under the Weather” on virstanpylväs yhtyeen raa’assa ja voimakkaassa soundissa

***

Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!