Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Jacob Banks (UK)

to 17.11.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.30 Emilia Sisco duo
20.45 Jacob Banks (UK)

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29 €
Aika: Ovet klo 19:00

LIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY PERJANTAINA 18.3.2022 klo 11:00

Lontoossa asuva nigerialaissyntyinen laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Jacob Banks tunnetaan rikkaan vivahteikkaasta musiikistaan, jossa yhdistyvät niin soulin, popin, R&B’n kuin vaihtoehtomusiikinkin vaikutteet. Nyt voimakas tulkitsija saapuu Suomeen esiintymään Helsingin Tavastia-klubille 17.11.2022!

Banks on hurmannut liveyleisöjä tunnelmallisilla esiintymisillään ympäri maailmaa, tähdittänyt mm. Coachellan, SXSW:n ja Lollapaloozan festarilavoja sekä lämmitellyt Sam Smithin ja Alicia Keysin kiertueita. Hänen tuotantonsa on kuulijoille tuttua myös monista eri populaarikulttuuriteoksista, kuten videopelien FIFA 19 ja Dirt 4 -soundtrackeilta, hittisarjoista ”Suits” ja ”Lucifer” sekä elokuvista ”Fifty Shades Freed” ja ”The Equalizer 2”.

Jacob Banksin vuonna 2018 ilmestynyt debyyttistudioalbumi ”Village” oli kriitikoiden rakastama ja toi monipuolisen artistin ainutlaatuisen soundin suuren yleisön tietoisuuteen. Maaliskuussa 2022 Banks julkaisi ensimmäisen singlelohkaisun myöhemmin saman vuoden aikana julkaistavalta uudelta albumiltaan ”Lies About The War”.

Illan Tavastia-klubilla avaa juurevaa bluesia ja retrosoulia amerikkalaiseen jazz-perinteeseen yhdistelevä Emilia Sisco duo.


Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.