Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Reckless Love

la 14.5.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Reckless Love

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 24 €
Aika: Ovet klo 19:00

Reckless Love nähdään Tavastia-klubilla lauantaina 14.5.2022!

Yhtye murtautui suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2010 ilmestyneellä debyyttialbumillaan, joka sai myös kansainvälisen julkaisun aina Japania myöten. Hyväntuulisen metallin suurlähettiläät rikkoivat kultarajan heti seuraavalla levyllään "Animal Attraction", jonka jälkeen kokoonpanolta on julkaistu myös "Spirit" ja "InVader"-pitkäsoitot. Tuorein EP "Bark at the Moon" julkaistiin 4.3.2022.

Olli Hermanin, Pepe Recklessin, Jalle Vernen sekä Hessu Maxxin muodotama yhtye vetää puoleensa raikkaalla soundillaan, retrohenkisellä estetiikallaan ja taitavalla vokalistillaan. Reckless Loven rakastetuimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet kuten "Night On Fire", "Hot", "Monster" ja "Romance".

 

***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi