Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

KUUMAA

la 13.8.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 KUUMAA

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 18 €
Aika: Ovet klo 19:00

KUUMAA on vakiinnuttanut paikkansa Suomen pop-kentällä. Yhtye on kerännyt ympärilleen vankan fanikunnan ja soittanut loppuunmyytyjä keikkoja. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu spotifyssa yli 12miljoonaa kertaa ja yhtye rikkoi kahdella singlellään ("Rakastaja" ja "Siks kai mä oon sun") maagisen kultalevyrajan syksyllä 2021. Viimeisin julkaisu ”Oo vielä sekunnin mun” on pysynyt Spotifyin top-50 -listalla yhtä soittoa joulukuun alun julkaisupäivästä saakka.

Karismaattisen Johannes Brotheruksen liidaama yhtye vangitsee yleisön niin festareiden kuin klubienkin lavoilta. Valovoimaisen ryhmän soittotaito ja energia resonoi isoissa melodioissa ja särmikkäissä lyriikoissa.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi