Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Kat Von D (USA)

ti 31.5.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
35 €
Ovelta

DEBYYTTIALBUMINSA JULKAISSUT KAT VON D SAAPUU TAVASTIALLE

Tatuointitaiteilijana ja mallina parhaiten tunnettu Kat Von D saapuu toukokuussa Suomeen osana Euroopan-kiertuettaan. 2000-luvun hittisarjoista Miami Ink ja LA Ink myös Suomessa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Kat Von D julkaisi elokuussa uransa ensimmäisen sooloalbumin nimeltä ”Love Made Me Do It”. Tuoretta musiikkia tullaan kuulemaan Helsingin Tavastia-klubilla tiistaina 31. toukokuuta 2022. 

Kauan ennen uraansa tatuointien parissa, maailmanlaajuisesti esitettyjä televisio-ohjelmia, bestseller-kirjoja ja kauneusimperiumiaan Kat Von D istui pianon ääressä lähes kaksi tuntia päivässä ja soitti. Pohjimmiltaan musiikki oli hänen ensimmäinen luova kielensä ja luotettavin itseilmaisun kanava. Intohimo on nyt ruumiillistunut vastikään julkaistussa kokopitkässä albumissa ”Love Made Me Do It”, joka on muotoaan muuttava pastissi synasoundeja, post-punk-äänimaisemia, goottisävyjä ja vetovoimaista poppia.

"Enemmän kuin mikään muu media, musiikki on aina ollut minun ominta ydintäni, jopa enemmän kuin piirtäminen ja tatuoinnit", Kat Von D toteaa.

Myös Suomen televisiossa nähtyjen tatuointiaiheisten hittisarjojen Miami Ink ja LA Ink lisäksi monilahjakkaalla tähdellä on muitakin kytköksiä Suomeen. Hän on esitellyt musiikillisia taitojaan The 69 Eyes -yhtyeen Rosary Blue -kappaleella, ja hänet voi bongata HIM-yhtyeen Killing Loneliness -musiikkivideolta. Uransa tatuointien parissa 16-vuotiaana aloittanut Kat Von D on tatuoinut maailmantähtiä Lady Gagasta Lemmy Kilmisteriin. Myös muun muassa HIM-yhtyeen jäsenet ovat käyneet koristamassa ihoaan Kat Von D:n luona.


Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

Tavastia-klubilla on kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi käytössä koronapassi.