Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Aminé (USA), Pessa

to 6.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.00 Pessa
21.00 Aminé

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 39,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

TÄMÄN HETKEN VIIHDYTTÄVIMPIIN RÄPPÄREIHIN LUKEUTUVA AMINÉ SUOMEEN

Juuri uuden "TWOPOINTFIVE"-levyn julkaissut yhdysvaltalaisartisti Aminé saapuu Suomeen. Räppäri esiintyy "Best Tour Ever" -maailmankiertueensa tiimoilta Helsingin Tavastia-klubilla 6. lokakuuta 2022. 

Portlandista ponnistava Aminé teki läpimurtonsa vuonna 2016 ilmestyneellä hitillään Caroline, joka nosti vaihtoehtoisempaa koulukuntaa edustavan tekijän suuremman yleisön tietoisuuteen. Jo seuraavana vuonna hänet valittiin XXL:n Freshman 2017 -listalle yhdessä Playboi Cartin ja XXXTentacionin kaltaisten nimien kera. Virallinen debyyttialbumi "Good For You" julkaistiin samana kesänä, sisältäen niin ikään hiteiksi nousseet biisit Spice Girl ja Heebiejeebies remix, jolla vierailee laulaja Kehlani.

Aminé on äärimmäisen viihdyttävä tekijä, joka pursuaa positiivista energiaa kaikessa tekemisessään. Hänen soundimaailmansa on kuplivan leikkisää ja ilmaisu mikissä harvinaisen notkeaa. Aminé on niitä artisteja, jotka pystyvät päivittämään perinteisemmän rap-musiikin elementtejä onnistuneesti modernein keinoin, ottamalla vaikutteita trapista, popista ja R&B:sta. Ei olekaan ihme, että laajasti arvostettu tekijä on vuosien varrella tehnyt yhteistyötä mm. niinkin kirjavan joukon kanssa kuin Young Thug, Missy Elliott, Lykke Li, Ty Dolla $ign ja Migos-yhtyeen Offset.

Meriittilistalta löytyy myös Grammy-ehdokkuus, joka lohkesi loistavan brittiyhtye Disclosuren kanssa tehdystä yhteisbiisistä My High ja Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvan soundtrackille tehty kappale Invincible. Aminé on kaiken lisäksi visuaalisesti luova tekijä, jolla on väkevä visio esimerkiksi musavideoihinsa. Hänen YouTube-kanavansa videoilla on yhteensä satoja miljoonia näyttökertoja. Räppäri panostaa myös erilaisiin TV-esiintymisiin ja livekeikkoihinsa. 

Itse asiassa Helsinkiin saapumisen olisi saattanut ennakoida jo vuosi sitten, kun Aminé esitti Woodlawn & Burden -biisin Jimmy Kimmelin talkshowssa kuumailmapallosta, jota koristivat eri maiden tunnuksien joukossa myös Suomen lippu. Tähän mennessä räppäri on julkaissut hieman laskutavasta riippuen jopa kahdeksan levyä, sillä Aminé ei pidä projektiensa sullomisesta albumi / mixtape / EP yms. lokeroihin.

Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.