Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Mokoma, Stoned Statues

la 4.12.
K-18
Tavastia-klubi
18.00 Ovet
19.00 Stoned Statues
20.30 Mokoma

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 35 €
Aika: Ovet klo 18:00

Mokoma on Lappeenrannasta lähtöisin oleva, suomenkielistä metallia esittävä yhtye. Mokoman perusti Marko Annala sooloprojektinaan jouluna 1996. Nimensä yhtye otti Annalan entisen tyttöystävän karjalaisen isoäidin ”voi siuta mokomaa” -hokemasta. Bändin nousujohteinen suosio alkoi vuonna 2003 Kurimus-albumia edeltäneestä singlejulkaisusta Takatalvi, joka esitteli yhtyeen uuden, aiempaa raskaamman tyylin. Tyylinvaihdoksen myötä yhtye on todennut tekevänsä nyt musiikkia, joka todellisuudessa on heille sydäntä lähellä. Vuonna 2003 Mokoma perusti julkaisukanavakseen oman Sakara Records -levy-yhtiön, joka on sittemmin laajentanut toimintaansa myös muihin yhtyeisiin.

Mokoma on uransa aikana julkaissut yhteensä 11 sähkökokoonpanolla soitettua albumia ja 2 akustista levyä sekä lukuisia singlejä sekä EP:itä. Yhtyeen albumeista viisi (Sydänjuuret, Kuoleman Laulukunnaat, Luihin ja ytimiin, 180 astetta, Elävien kirjoihin) on myynyt kultaa. Vuodesta 2006 lähtien kaikki Mokoman pitkäsoitot ovat nousseet julkaisunsa jälkeen virallisen listan paalupaikalle. Näiden lisäksi myös Viides vuodenaika -EP sekä Mokoma -DVD ovat myyneet kultaa ja vieneet ykköspaikat virallisilla myyntilistoilla. Yhteensä Mokoman äänitteitä on myyty kaiken kaikkiaan lähes 150 000 kappaletta.


Stoned Statues on Tampereella 2019 vuoden lopulla perustettu voimatrio. Yhtyeen musiikki on klassisia rock/metal-elementtejä sekoitettuna progehtaviin ja metalcoremaisiin breakdown-osuuksiin, sekä tarttuviin ja mahtipontisiin poppikertseihin. Bändi on saanut tunnustusta etenkin live-keikoistaan, jotka ovat täynnä punk-energiaa sekä vaaran tuntua. Stoned Statuesin debyyttialbumi julkaistaan vuoden 2022 aikana.

***

Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.


Tavastia-klubilla on kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi käytössä koronapassi.

Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä.

Varaudu normaalia pidempään jonotukseen. Erityisesti loppuunmyydyillä keikoilla jonoon kannattaa tulla tuntia ennen soittoaikaa.

Ota koronapassi, henkkarit sekä lippusi esille jo ennen omaa vuoroasi jonotuksen sujuvoittamiseksi. Säädä puhelimesi näyttö kirkkaalle, jotta sähköisen passin lukeminen onnistuu.

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi.

Lisätietoja: [email protected]

    Saavutettavuus

    Tapahtumapaikka on esteetön.

    Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

    ***

    Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

    Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

    Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

    Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

    Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!