Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Kolmas Nainen

to 9.12.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
38 €
Ovelta

Kolmas Nainen tarjoaa hyvää ja kaunista!

Toverukset liikkuvat harvinaisilla klubikeikoilla marras- ja joulukuussa.

Kolmas Nainen ei karta mua tai sua, vaan viettää loppuvuodesta kahdeksan iltaa lavoilla ympäri Suomen ja yhden lautalla, kun keikkapaikkana on M/S Viking Grace.

Elämän tarkoitus aukeaa ensimmäisen kerran 13. marraskuuta Hankasalmella. Ja kun koittaa 18. joulukuuta ja paikaksi vaihtuu Oulu, Kolmas Nainen toteaa, etteivät päivät kuluneet hukkaan. Suomirockin klassikkoyhtyeen sekunnin ja tunnit etenevät myös Vaasassa, Ikaalisissa, Helsingissä, Tampereella, Seinäjoella ja Kuopiossa.

Tähän aikaan vuodesta kannattaa kohdata Kolmas Nainen livenä. Vanhat äijät kun vetäytyvät sen jälkeen keräämään voimia ensi vuonna koittavaa 40-vuotiskiertuettaan varten.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi