Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Joy Crookes (UK)

ma 21.2.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet

Mennyt tapahtuma

Tapahtuma peruttiin
Hinta: alk. 23,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

NOUSEVA BRITTITÄHTI JOY CROOKES TAVASTIALLE HELMIKUUSSA

Joy Crookesista on nopeasti tullut yksi Ison-Britannian mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa tarinoiden kertomiseen musiikin kautta, yhdessä valloittavan karisman kanssa, on tehnyt Joysta uuden arvostetun äänen sekä musiikillisesti, että sosiaalisessa mediassa. Joy käyttää luovuutta työkaluna ymmärtääkseen omaa identiteettiään, paikkaansa maailmassa ja suhteitaan ympäröivien ihmisten kanssa.

Vain 22-vuotiaana, hän on jo hankkinut uskolliset fanikunnat, saavuttanut satoja miljoonia striimejä ja ansainnut paikkansa tärkeänä ja vaikutusvaltaisena osana uutta brittiläistä musiikkiskeneä. Joy on nimetty Brits Rising Star -ehdokkaaksi ja hänestä tuli yksi vuoden 2020 suosituimpia artisteja, kun Ison-Britannian debyyttikiertueensa liput myytiin loppuun muutamassa tunnissa.

Vuonna 2021 Joy julkaisi kauan odotetun debyyttialbuminsa SKIN. Se on kokoelma kappaleita, joita on rakennettu ja hiottu hänen nuoruutensa aikana ja viimeistelty viime vuoden sekasortoisissa olosuhteissa. Kappaleissa käsitellään mielenterveyttä, ihmissuhteita ja politiikkaa - armollisesti ja herkkyydellä. Joy on luonut jotain mitä voidaan kuvailla todella erityiseksi teokseksi. Albumin, joka kuvaa täydellisesti tätä hetkeä, ollen samalla ajaton.