Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

All Them Witches (USA)

la 5.11.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
24 €
Ovelta

All Them Witchesin lokakuulle suunniteltu Tavastian-keikka siirtyy ensi vuoden loppuun. Uusi päivämäärä on lauantai 5.11.2022. Ostetut liput käyvät uudelle konserttipäivälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, voi liput palauttaa 1.10.2021 mennessä osoitteeseen: www.tiketti.fi/palautalippuja.

BLUESROCK-PSYKEDELIAN MESTARI ALL THEM WITCHES TAVASTIALLE

Psykedeelisen bluesrockin kiintotähdeksi noussut All Them Witches saapuu Helsinkiin vuoden 2022 syksyllä. Kriitikoiden ylistämän "Nothing As The Ideal" -albumin syyskuussa julkaissut, ja svengaavien improvisaatiojamitusten kyllästämistä keikoistaan tunnettu nashvilleläistrio esiintyy Tavastia-klubilla lauantaina 5.11.2022.

Syvän etelän sielukkuudella, vahvoilla aavikkoblues-vaikutteilla ja psykedeliaestetiikalla rocktuotantoaan maustava All Them Witches nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2015 julkaistulla "Dying Surfer Meets His Maker " -albumillaan. Yhtyeen 60-lukulainen karisma rinnastuu vahvasti rockn'roll -suuruuksiin kuten Led Zeppeliniin, Black Sabbathiin ja Mountainiin.

Yhdysvaltalaisen underground-rockin eliitissä paikkansa sementoineen rockpumpun viimeisin pitkäsoitto "Nothing As The Ideal" nauhoitettiin ikivihreällä Abbey Road -studiolla. Neljän hengen kokoonpanosta trioksi muuttuneen yhtyeen kiitellyn kuudennen albumin soundimaailma on yhä se tunnistettava ja omintaikeinen, jolla yhtye on suosionsa lunastanut, mutta myös edellisiään syvempi sukellus psykedelian syvyyksiin.

Groovyyn neo-psyke-rockiin musiikillisen ytimensä tiivistävän kokoonpanon live-esiintymisiä on verrattu Grateful Deadin maineikkaisiin keikkoihin. Yhtye esiintyi Helsingissä keväällä 2019 täydelle On the Rocksin salille hurmioituneessa tunnelmassa.