Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Christian Death (USA), Two Witches, The Designs (ITA)

ke 7.9.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
19.30
The Designs (ITA)
20.20
Two Witches
21.30
Christian Death (USA)

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 30 €
Aika: Ovet klo 19:00

Amerikkalaisen goottirockin elävä legenda Christian Death esiintyy Tavastia-klubilla 7. syyskuuta 2022.

Christian Death perustettiin jo vuonna 1979. Yhtyeen rooli uudella mantereella on ollut merkittävä: kun Euroopassa oltiin gootteja, Christian Death löi ensitahdit deathrock-genrelle, johon myöhemmin iskivät mm. Marilyn Manson, Type O Negative ja osaltaan myös Nine Inch Nails ja Jane's Addiction.

Nyt Suomeen tulevassa Christian Deathin kokoonpanossa synkkää sauvaa heiluttaa kitaristi-laulaja Valor Kand, joka liittyi yhtyeeseen vuonna 1983. Basisti-laulajana bändissä toimii hollantilainen Maitri ja rumpalina naputtaa lopunajan rytmiä Mike Monroe -niminen herra.

Christian Deathin asema genrensä kantaisäni on vankkumaton. Synkkä mutta myös taiteellisesti haastava yhtye on ollut luovassa tilassa vuosikymmeniä, eikä loppua näy: Christian Death tarjoaa aina keikan, jossa ikuiset asiat soivat kuin loppu olisi juuri nyt!

Illan toinen esiintyjä on suomalainen, vuonna 1987 perustettu Two Witches.

Two Witches luetaan alan legendoihin, jolla on takana satoja keikkoja ympäri maailmaa (liki 30 maassa, neljällä eri mantereella) sekä useita julkaisuja mm. kulttimaineessa olevilla levy-yhtiöillä Cleopatra (US), Nightbreed (UK), Shadowplay (RU) ja Talitha (DE).

Two Witches julkaisi uuden "The Undead" -studioalbumin alkuvuodesta 2022, ja jatkaa sen myötä globaalisti suomalaisen goottirockin vaikuttavan sanoman levittämistä.


Aiemmille päivämäärille (6.5.2021 & 1.9.2021) ostetut liput käyvät keikalle sellaisinaan. Lipunpalautus on ollut mahdolista 30.8.2021 mennessä.



Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!