Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Christian Death (USA), Two Witches

ke 7.9.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
33 €
Ovelta

Gootin joulu tulee vasta syksyllä! Christian Deathin Suomen-keikka siirtyy keväältä syksyyn 2022!

Amerikkalaisen goottirockin elävän legendan Christian Deathin piti esiintyä Helsingin Tavastialla torstaina 6. toukokuuta. Vallitseva viruspandemia on kuitenkin vaikuttanut yhtyeen kiertueaikatauluun. Keikka siirtyi päivälle 1. syyskuuta 2021, mutta edelleen jatkuvan tilanteen vuoksi keikka joudutaan siirtämään uudelleen. Keikan uusi päivä on 7. syyskuuta 2022.

Christian Death perustettiin jo vuonna 1979. Yhtyeen rooli uudella mantereella on ollut merkittävä: kun Euroopassa oltiin gootteja, Christian Death löi ensitahdit deathrock-genrelle, johon myöhemmin iskivät mm. Marilyn Manson, Type O Negative ja osaltaan myös Nine Inch Nails ja Jane's Addiction.

Nyt Suomeen tulevassa Christian Deathin kokoonpanossa synkkää sauvaa heiluttaa kitaristi-laulaja Valor Kand, joka liittyi yhtyeeseen vuonna 1983. Basisti-laulajana bändissä toimii hollantilainen Maitri ja rumpalina naputtaa lopunajan rytmiä Mike Monroe -niminen herra.

Christian Deathin asema genrensä kantaisäni on vankkumaton. Synkkä mutta myös taiteellisesti haastava yhtye on ollut luovassa tilassa vuosikymmeniä, eikä loppua näy: Christian Death tarjoaa aina keikan, jossa ikuiset asiat soivat kuin loppu olisi juuri nyt!

Illan toinen esiintyjä on suomalainen, vuonna 1987 perustettu Two Witches .

Two Witches luetaan alan legendoihin, jolla on takana satoja keikkoja ympäri maailmaa (liki 30 maassa, neljällä eri mantereella) sekä useita julkaisuja mm. kulttimaineessa olevilla levy-yhtiöillä Cleopatra (US), Nightbreed (UK), Shadowplay (RU) ja Talitha (DE).

Yhtyeen viimeisin albumi Deepland - Live in Sao Paulo äänitettiin vuoden 2019 Etelä-Amerikan kiertueen yhteydessä ja julkaisusta vastasi Brasiliassa Deepland Records. Two Witches julkaisee uuden studioalbumin kesällä 2021 ja jatkaa sen myötä globaalisti suomalaisen goottirockin vaikuttavan sanoman levittämistä.

***

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

o Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.

o Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.

o Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

o Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

*** 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi