Etsimme vakituista keittiöpäällikköä – tule rakentamaan huippuluokan ravintolakokemusta Bolt Arenalle!

21.12.2023

Helsingin Jalkapalloklubi (HJK) on valinnut ravintolakumppanikseen Helsingin Rock and Roll Oy:n, ja haluamme tarjota unohtumattoman ruokakokemuksen kaikille Bolt Arenan asiakkaille. Etsimme nyt motivoitunutta ja kokenutta keittiöpäällikköä, joka jakaa intohimomme laadukasta ruoanvalmistusta kohtaan.

Helsingin Rock and Roll Oy on alansa suunnannäyttäjä, joka panostaa laatuun, asiakaskokemukseen ja merkityksiin. Yhtiö vastaa Helsingin keskustassa sijaitsevien Tavastia-klubin, Semifinalin ja Ravintola Ilveksen toiminnasta. Lisäksi yhtiö tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille kärkitoimijoille, kuten Ruisrockille, Tuska Festivalille, Provinssille, Pori Jazzeille ja Bolt Arenalle.

 

Tehtävänkuvaus:

Kokopäiväinen vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2024. Keittiöpäällikön vastuualueena ovat Bolt Arenan eri ruokatoiminnot sekä operatiivisen keittiötoiminnan johtaminen. Toimintoihin kuuluu korkeatasoisen aitioruoan valmistus sekä pikaruokamaailman hallinta, jatkossa mahdollisesti myös muunlainen ravintolatoiminta. Työskentely on vuorotyötä, mukaan lukien ilta- ja viikonloppuvuorot.

Työhön kuuluu ruokalistojen suunnittelu ja kehittäminen, varastonhallinta, tilaukset, laatustandardien asettaminen ja toteutumisen varmistaminen, rutiinien ja prosessien kehittäminen ja toteutumisen varmistaminen. Työhön kuuluu myös ruokatuotteen kannattavuuden hallinta, henkilökunnan perehdytys ja johtaminen sekä taitojen kehittäminen.

 

Vaatimukset:

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä kyky johtaa skaalautuvaa tiimiä menestyksekkäästi. Vahva kiinnostus pikaruokamaailmaan ja sen kehittämiseen, sekä intohimo korkeatasoisen aitioruoan valmistukseen. Erinomaiset viestintä- ja organisointitaidot, kyky työskennellä paineen alla sekä joustavuus vaihtelevissa tilanteissa. Kokemus suurten tapahtumien tai areenaruoan valmistuksesta katsotaan eduksi. Keittiöpäälliköltä odotetaan myös raportointia sekä taloudellisen onnistumisen valvontaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaista ja innovatiivista ravintolakonseptia yhdessä sitoutuneen tiimin kanssa. Saat vastuullisen roolin keittiöpäällikkönä ja mahdollisuuden vaikuttaa ruokalistaan sekä asiakaskokemukseen.

Mikäli olet motivoitunut, luova ja kunnianhimoinen keittiömestari tai -päällikkö, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi [email protected] viimeistään 7.1.2024 mennessä. Mainitse viestisi otsikossa ”Keittiöpäällikkö – Bolt Arena”. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä osoitteesta [email protected].

Tervetuloa joukkoomme rakentamaan Bolt Arenan ravintolapalveluita!

Helsingin Rock and Roll Oy