Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Ursus Factory

pe 10.5.
K-18
Tavastia-klubi
20.00
Ovet
35 €
Ovelta

Ursus Factory Tavastialle toukokuussa!

Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013.  Yleisön ja kriitikoiden pitkäaikainen suosikkibändi on julkaissut neljä albumia ja kerännyt matkansa varrella reilusti tunnustusta. Toistuvasti Suomen parhaaksi livebändiksi tituleerattu yhtye on myynyt laajalti loppuun keikkasaleja, joista mainittakoon kolme loppuunmyytyä Tavastiaa levynjulkkarien merkeissä. Vuonna 2021 yhtye mm. sai kolme ehdokkuutta Emma-gaalassa (Vuoden yhtye, Vuoden rock, Vuoden artisti -yleisöäänestys), esiintyi itsenäisyyspäivänä YLE:n Linnan jatkoilla sekä nostettiin Helsingin Sanomien ”Vuoden 2021 parhaimmat levyt” ja Soundi-musiikkilehden kriitikoiden ”Vuoden 2021 parhaat” listauksille. Albumi Onnellinen sukupolvi (2021) sijoittui julkaisuviikolla virallisen albumistan sijalle 6. ja fyysisen listan sijalle 2.

Yhtye julkaisi neljännen albuminsa IO vuonna 2023. Albumilla on 12 kappaletta ja se jakaantuu kahteen osaan, I ja O. I julkaistiin maaliskuussa ja syyskuussa kokonaisuus täydentyi O:n myötä IO-tupla-albumiksi.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!