Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Iisa, Jaakko Aukusti

pe 3.5.
K-18
Tavastia-klubi
20.00
Ovet
28 €
Ovelta

Iisa Tavastialle toukokuussa! 

Iisa on yksi omaleimaisimpia laulaja–lauluntekijöitämme, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän operoi kotimaisen popin edistyksellisimmässä ja innovatiivisimmassa kärjessä poikkeuksellisella musiikillisella tinkimättömyydellä. Iisan musiikki on kuin pumpulisen pehmeitä popmusiikin keinoin maalattuja tuokiokuvia ja tunnelmia, samaan aikaan samean epätarkkoja, kristallinkirkkaita ja äärimmäisen läsnäolevia.

Iisan viides studioalbumi, 2024 julkaistava Hardcore (Fullsteam Records), on uljas jatkumo artistin tuotannolle, jolle ominaista on tarkkuudessaan häkellyttävä sisäisen tunnemaailman kuvaus, musiikillinen rikkaus ja ennakkoluuloton kokeilevuus. Hardcore-albumin on tuottanut Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik ja Pariisin Kevät -yhtyeistä tunnettu Artturi Taira.

Livenä Iisa on Antti Hietalan, Omar Zakikin, Veli Kauppisen, Ilari Heinilän ja Iisan muodostama yhtye, joka maalaa upottavan kokonaisvaltaista äänimaisemaa maamme klubeilla, saleissa ja festivaaleilla.

Illan avaa Jaakko Aukusti. 

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Saattaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!