Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Annika Pudas (Levyjulkkarit)

to 25.4.
K-18
Semifinal
19.00
Ovet
20.00
Annika Pudas

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 19:00


Pop-estetiikkaa ja laulaja-lauluntekijä -perinnettä musiikissaan yhdistävä Annika Pudas julkaisee 19.4.2024 esikoisalbuminsa ”Yhtä vain mä pyydän”. Levyltä on julkaistu ennakkoon singlet ”Aika”, ”Pyyhi kyyneleet”, ”Juhannuslaulu”, ”Kosketa mua” ja ”Painavaa feat. Asla Jo”. Annika Pudaksen levynjulkaisukeikka nähdään Helsingin Semifinalissa torstaina 25. huhtikuuta.

”Yhtä vain mä pyydän” -albumi on Annika Pudakselle henkilökohtainen ajankuva ja pitkäaikaisen unelman täyttymys:

Tämä albumi piirtää luonnoksen mun tavasta katsoa maailmaa. Tällä levyllä etsin rauhaa ja suojelen lapsenomaista uskoa hyvään.

En minä sitä rauhaa löytänyt. En mieleeni enkä maailmaan. Sillä kun on sellaisia taipumuksia, että se viipyy vain hetken. Piipahtaa päiväkahveille, istuu viereen ratikassa tai äidin sohvalla. Sitten taas menee matkoihinsa. Kyllä minä sen ymmärrän. Ollaan tavallaan vähän samanlaisia.

Mutta tuo lapsenomainen usko hyvään, sitä minä suojelen. Jos sen kadotamme, kadotamme elämän.

Näihin lauluihin oon tiedostamatta dokumentoitunut elämääni, pienellä värikynällä. Suhtaudun tähän albumiin samalla tavalla kuin vanhoihin valokuviin: ai niin, tuollaisia asioita tapahtui mun elämässä silloin. Onpa hassut hiukset. Tuolloin mä olin onnellinen. Tuolloin oli kipua ja surua.

Oon tosi ylpeä esikoisalbumistani. Siitä tuli kaunis. Se on ollut mun tähänastisen elämäni suurin unelma ja oon kirjoittanut sen pieteetillä. Siksi tuntuu tietysti myös hurjalta viskasta se tuonne internetiin. Albumin julkaisu on samaan aikaan pitkän mutkikkaan matkan päätepysäkki ja samaan aikaan ensiaskel urallani, sillä suurelle yleisölle olen ihan uusi nimi.” Annika Pudas kertoo.

Annika Pudas on pieniä suuria lauluja kirjoittava artisti, joka luo musiikillaan ja artistiudellaan tilaa pehmeydelle. Nopeassa ajassamme Annika Pudas on kapinallinen ja luottaa rauhaan. Pudaksen kappaleet ovat soineet mm. YleX:n, Radio Suomen ja Radio Helsingin taajuuksilla.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!