Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Benjamin Ingrosso (SWE)

ti 23.4.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
20.00
Goldielocks
21.00
Benjamin Ingrosso

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 33 €
Aika: Ovet klo 19:00

Pop-virtuoosi Benjamin Ingrosso huhtikuussa Suomeen!

Menestyksekkään Skandinavian kesäkiertueen saattelemana ruotsalainen pop-sensaatio Benjamin Ingrosso suuntaa ensimmäiselle Euroopan-kiertueelleen. Better Days Tour 2024 –kiertue saapuu Helsingin Tavastialle 23. huhtikuuta 2024.

Benjamin Ingrosso tunnetaan ruotsalaisen musiikin multitalenttina, jonka dynaamiset esitykset sekä monipuolinen musiikkityyli ovat tehneet hänestä yhden maansa kirkkaimmista tähdistä. Yli 850 miljoonaa striimausta, litania kulta- ja platinasertifioituja singlejä, sekä lukuisia palkintoja, kuten "Vuoden artisti" Ruotsin Grammis-gaalassa ja "Vuoden miesartisti" Ruotsin Rockbjörnen-gaalassa, ovat vahvistaneet entisestään Benjaminin asemaa ruotsalaisen musiikkiteollisuuden absoluuttisella huipulla. Ruotsalaisen virtuositeettia kuvastaa hyvin se, että häntä on usein verrattu ikonisiin pop-tähtiin kuten Bruno Mars ja George Michael.

Euroviisuistakin tutun laulaja-lauluntekijän tuleva Better Days -kiertue tulee olemaan hänen ensimmäinen Euroopan-kiertueensa, mikä lupaa yleisölle ikimuistoista live-kokemusta. Uutta musiikkia odotetaan julkaistavaksi ensi vuonna, ja artisti on jo valmis kohtaamaan faninsa ympäri Eurooppaa. Benjamin lupailee, että fanit voi odottaa ensi vuoden kiertueesta “once in a lifetime” -kokemusta, joka tulee olemaan suurempi ja energisempi kuin koskaan aiemmin. Unohtumaton show ihastuttaa Helsingin Tavastialla 23. huhtikuuta.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!