Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Hector: Vielä ehtii: Herra Mirandos 50 vuotta!

ma 22.4.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
20.30
Hector

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 59,90 €
Aika: Ovet klo 19:00

Hector Tavastia-klubille huhtikuussa! 

VIELÄ EHTII : HERRA MIRANDOS 50 VUOTTA!

Suuren kysynnän vuoksi Herra Mirandoksen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu keväällä 2024 Hectorin ensimmäiset sooloalbumit NOSTALGIA ja HERRA MIRANDOS ilmestyivät vuosina 1972-73; niinpä mystinen Herra Mirandos täytti vuonna 2023 pyöreät 50 vuotta! Tavastian joulukuiset klubikonsertit myytiin heti loppuun. Suuren kysynnän vuoksi Hector yhdessä 8-miehisen FLOWER BANDIKSI muuntautuneen POWER BANDINSÄ kanssa jatkaa juhlintaa hämyisillä synttäribileillä eturivin klubeissa muualla Suomessa. Klubikonserteissa kuullaan restauroitu valikoima noiden debyyttialbumien klassikkokappaleita paljon muun ohella.

”LEVEÄT LAHKEET, LAUHKEA MIELI JA KATSE HORISONTTIIN !” Hectorin ura yhtenä merkittävimmistä suomalaisista lauluntekijöistä alkoi jo teini-ikäisenä vuonna 1966, jolloin julkaistiin hänen debyyttilevynsä ”Palkkasoturi”, käännösversio folk-laulajatar Buffy Sainte-Marien kansainvälisestä hitistä. Varsinaisen läpimurtonsa Hector teki 70-luvun alussa ensialbumillaan ”Nostalgia”, jota seurasi vuosikymmeniä kestänyt hittiparaati ja lukuisat kulta- ja platinalevyt, neljä Emma-palkintoa, Juha Vainio- ja Reino Helismaa-palkinnot, ja hänelle on myönnetty Pro Finlandia-kunniamitali v.2008. Hänet on myös nimitetty virallisesti ”Stadin kundiksi” v.2015 ja hän on saanut Helsingin Kaupungin Kultaisen Kunniamitalin v. 2017.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!