Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Aston Kalmari

pe 19.4.
K-18
Semifinal
20.00
Ovet
21.00
Aston Kalmari

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00

Aston Kalmari on Lappeenrannassa vuonna 2018 perustettu rockyhtye. Klamydian ja Samuli Putron äpärälapseksi luonnehdittu bändi tunnetaan energisen mukaansatempaavasta live-esiintymisestään ja koskettavista suomenkielisistä lyriikoistaan. Yhtyeen arvomaailma perustuu toisista huolen pitämiseen, henkisen hyvinvoinnin tärkeyteen ja elämästä nauttimiseen.

Perustamisestaan lähtien aktiivisesti ympäri Suomea keikkailleen kokoonpanon julkaisuhistoriasta löytyy tähän mennessä yksi albumi (Ajatusten ampiaispesä 2020) ja kaksi EP:tä (Sininen huone 2021 + Aikuisten altaaseen 2022). Aston Kalmarin tunnetuimpia kappaleita ovat "Älä rakastu minuun", "Sininen huone" ja "Takaisin pintaan".

“Musiikkimme tarkoitus on tarjota kuulijalleen voimaannuttavaa samastumispintaa asioihin, joista ei yleensä uskalleta puhua ääneen. Parhaassa tapauksessa musiikillemme altistunut samanaikaisesti tanssi-ilosta ja itkee patoutuneita tunteitaan ulos. Rakastamme live-esiintymistä, ja se näkyy keikoillamme.” yhtyeen laulaja-lauluntekijä Aleksi Arola kommentoi.

Aston Kalmari on:

Aleksi Arola – Laulu ja kitara
Samu Pellikka
– Kitara ja taustalaulu
Ville Vuorio
– Basso ja taustalaulu
Markus Tuhkalainen
– Rummut


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!