Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Pillumination Konserni & Karnevaali, Kirsikkapuu ja kaikki

to 4.4.
K-18
Semifinal
19.00
Ovet
19.30
KIRSIKKAPUU JA KAIKKI
20.30
PILLUMINATION KONSERNI & KARNEVAALI

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 10 €
Aika: Ovet klo 19:00


PILLUMINATION KONSERNI & KARNEVAALI 

Pillumination Konserni & Karnevaali eli PKK esittää omaa ja varastettua tuotantoa Pia Puun sanoituksin. PKK on folk-punk-queer-henkinen orkesteri, tavoitteenaan ilo ja vallankumous. PKK:n musiikkia voi kuulla vain ja ainoastaan livenä, harvoin ja tarkkaan harkituissa paikoissa.

Soittimina ovat kitaran ja basson lisäksi klarinetti, haitari, tempoa ylläpitää rumpusetti ja cajon-rumpu. Soittajat ja laulajat Pia Puu, Valo, Susanna, Kirsi, Kukka ja Seya.

Jos hyvin käy, 4.4. tilaisuudessa julkistetaan Pillumination Konserni & Karnevaalin Toivelauluja -runoteos.


KIRSIKKAPUU JA KAIKKI

Heräsin, kun ylikasvaneet oksat löivät ikkunaan yöllä. Olin kai nukkunut jo jonkin aikaa - hedelmät olivat homehtuneet kulhoihin kiinni, ja vehmaat oksat haarautuivat yli velttona puolitangossa tanssivan lipun. Yläkerrassa oli kuollut kai joku. Siinä hetkessä saattoi hyvin olla kaikki, mitä on. Iänikuinen ketju; punaista, pinkeää hedelmälihaa ja sitten kivi, krunts, au.

Kirsikkapuu ja kaikki on laulaja-lauluntekijä-lavarunoilija Aatos Ketvelen uusi kokonaisvaltainen yhtye ja tämä tässä on sen ensiesiintyminen.



SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!