Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Pariisin Kevät

to 4.4.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
20.30
Pariisin Kevät

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 35 €
Aika: Ovet klo 19:00

PARIISIN KEVÄT KEIKOILLE UUDEN MUSIIKIN VAUHDITTAMANA

Yli neljän vuoden levytystauon pitänyt Pariisin Kevät nähdään huhtikuussa kolmen keikan mittaisella minikiertueella, jolla tullaan kuulemaan fanien iloksi uutta musiikkia. Tänään julkaistu single “Haaveet, haaveet” antaa esimakua tulevasta materiaalista. 

Jo vuodesta 2007 yhteensä seitsemällä albumilla ja unenomaisilla musiikillisilla maailmoillaan ihmisten sieluihin porautunut Pariisin Kevät on onnistunut vuosien mittaan uudistumaan kadottamatta omaa, leimallista tyyliään. Yhtyeen melankolisen tanssittava musiikki on hurmannut sekä koukuttavilla melodioilla että Arto Tuunelan omaleimaisilla lyriikoilla. Esimakua keväällä 2024 julkaistavalta kahdeksannelta studioalbumilta antava “Haaveet, haaveet” kertoo Tuunelan mukaan tutun ja turvallisen hylkäämisestä ja halusta mennä kohti tuntematonta: “Mä luulen, että tämän biisin ja tulevan albumin tunnistaa Pariisin Kevääksi nopeasti, vaikka sillä ei toisteta jotain, mitä me ollaan jo aiemmin tehty. Mä oon melko varma, että tulevat laulut yllättää positiivisesti Pariisin Kevään ystävät. Ja ehkä muutaman vihaajankin.”

Aikanaan Ilosaarirockista 10 000 ihmisen edessä yhtyeenä debytoinut Pariisin Kevät julkaisi viimeisimmän, “Reuna”-albuminsa vuonna 2019 ja on sen jälkeen viettänyt aikaa uutta musiikkia luoden. Odotus päättyy, kun riemukkaista ja hypnoottisistakin liveistään tunnettu bändi palaa lavoille huhtikuussa.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa. Henkilökunnalla on oikeus poistaa ravintolasta henkilö, joka ei toimi yllämainittujen periaatteiden mukaisesti.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!