Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

BEE, ellaella

to 28.3.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
19.45
ellaella
20.30
Bee

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 22 €
Aika: Ovet klo 19:00

BEE Tavastialle maaliskuussa! 

Bee (Bertta Seppälä) yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia ja nivoo kaiken yhteen upealla ja tunnistettavalla laulusoundillaan. Artistin pitkään odotettu, Camu Creutzin tuottama debyyttialbumi Hupsis julkaistiin syyskuussa 2023 ja se nousi heti ensimmäisellä viikollaan Suomen virallisen listan kärkipaikalle. Hupsis-albumi on striimannut jo platinaan oikeuttavat yli 25 miljoonaa kertaa ja levyn viides single Viimeisiä sanoja nousi Suomen radiolistan soitetuimmaksi kappaleeksi joulukuussa 2023. Levyn menestys noteerattiin myös Emma gaalassa, jossa Bee kahmi yhteensä kolme ehdokkuutta (Vuoden tulokas, vuoden pop ja yleisöäänestys.)

Bee nousi ison yleisön tietoisuuteen 2022 julkaistulla kolmannella singlellään Tequilakahvi, joka pysytteli Spotifyn Top 50 -listalla yhteensä 77 päivää ja nousi Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi. Ylex Läpimurto 2023 -voittajaksikin valittu Bee omaa omaperäisen soundin ja musiikillaan hän haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa ongelmistaan ääneen, mutta vastapainona myös saada kuulijansa viihtymään ja tanssimaan.

”Hupsis-albumin biisit on tarinoita ja kokemuksia elämästä. Elämästä, jossa sattuu ja tapahtuu, niin hyviä kuin huonojakin asioita. Biisejä levylle päätyi 11 kappaletta, joista osa on tehty lähempänä julkaisua ja osa taas kirjoitettu jo vuosia sitten, joten tekstejä on eri elämänvaiheista”, Bertta kertoo.

”Levyn tekeminen on ollut toisinaan ihanaa ja upeaa, usein kuitenkin myös raskasta, erityisesti henkilökohtaisimpien biisien kohdalla. Verta, hikeä ja kyyneleitä on vuodatettu, mutta nyt voin ylpeydellä julkaista upean albumin. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus siitä että vihdoin biisit pääsevät kuunneltavaksi muillekin.” Bertta jatkaa.


Illan avaava ellaella on karismaattinen, pippurisen herkkä ja elämäniloa pursuava tuore artisti suomen musakentällä. Hänen laulunsa kertovat hänelle erittäin henkilökohtaisista ja tärkeistä aiheista, joista huokuu suuri herkkyys ja romantiikka. Artistin tuotannot vaihtelevat dream pop -tunnelmoinnista, energiseen ja dramaattiseen poppiin joka kuuluu myös hänen ensimmäisellä EP:llä joka kantaa nimeä ”Haluu mua”. Hän julkaisi juuri ensimmäisen feat kappaleensa ” Ajetaanko Hiljempaa ” yhdessä Ville Veikan kanssa, joka herätti paljon kiinnostusta.

Esiintyminen ja keikkailu on ellaellalle kaikkein tärkein asia ja myös näkyy hänen valloittavasta lavapersoonastaan.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!