Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Lapinlahden Linnut 40v

ke 25.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Lapinlahden Linnut

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Lapinlahden Linnut täyttää 40 vuotta ja tekee viisi keikkaa!

Lapinlahden Linnut täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Linnut lähtee pitkästä aikaa keikoille. Lintujen kieppi osuu viiteen kaupunkiin. Legendaarinen kokoonpano nähdään Porissa, Tampereella, Seinäjoella, Helsingissä ja Turussa.

-Juhlimme 30-vuotista taivaltamme isolla konserttisalikiertueella, ja ajattelimme että se oli siinä. Viime kesänä soittamamme hyväntekeväisyyskonsertti sai meidät kuitenkin muuttamaan suunnitelmaa. Nopeasti loppuunmyyty keikka herätti paljon kyselyitä nähdä meidät livenä, ja koska lavalla oli kivaa, päätimme järjestää jälleen rivimme ja juhlistaa 40-vuotista taivalta muutamalla klubikeikalla sekä yhdellä festariesiintymisellä, Tapio Liinoja ja Mikko Kivinen kertovat.

Lapinlahden Lintujen ensimmäinen keikka oli Helsingissä helmikuussa 1983 Satakuntatalolla. Niinpä yhtye ottaa varaslähdön syksyn juhlakeikoille jo 2.8. Porissa, jossa järjestetään Kirvatsin Jytä -festivaali. Syksyn esiintymiset ovat klubikeikkoja.

Syksyllä ilmestyy myös Timo Rossin kirjoittama kirja Lapinlahden Linnuista. Kirjan nimi on Lapinlahden Linnut – Miksei asioista puhuta (Docendo).

Lapinlahden Linnut lähtee kiertueelle kymmenen miehen voimin: Matti Jaaranen, Pekka Hedkrok, Ari Kettunen, Mikko Kivinen, Hannu Lemola, Tapio Liinoja, Jussi Liski, Jan Noponen, Puka Oinonen ja Markku Toikka.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!